Ποιον σύντροφό του «πείραξε» από το βήμα της ΔΕΘ ο Τσίπρας για το… χειροκρότημά του!

Ποιον σύντροφό του «πείραξε» από το βήμα της ΔΕΘ ο Τσίπρας για το… χειροκρότημά του!

Αν και ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε με την σημερινή ομιλία του από το βήμα της 84ης ΔΕΘ, στο Βελλίδειο, να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις για την σκληρή και τεκμηριωμένη κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ, την αυτοκριτική στα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για το προοδευτικό και “πράσινο” σχέδιο του κόμματός του. 

Σε κάποια στιγμή που η ομιλία του όδευε προς το τέλος, όντας και ο ίδιος χαλαρός καθώς τα λεγόμενά του είχαν πολύ θετικό αντίκτυπο στο ακροατήριο αποσπώντας συχνά θερμό χειροκρότημα, “πείραξε” ένα από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος και πρώην υπουργό Οικονομικών, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. 

Συγκεκριμένα, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση του ξεκίνησε την ανάπλαση του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χειροκροτήθηκε θερμά από τους παριστάμενους και ιδιαίτερα από τον Ε.Τσακαλώτο, που βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του «Βελλίδειου». Αποτέλεσμα, ο πρώην πρωθυπουργός να παρατηρήσει χαμογελώντας ότι «είναι η πρώτη φορά κατά την ομιλία μου σήμερα που ο Τσακαλώτος χειροκροτεί. Πολύ έντονα, δεν ξέρω γιατί»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter