Ποιος άπλωσε τα εσώρουχα στην ταράτσα;

Ποιος άπλωσε τα εσώρουχα στην ταράτσα;

Ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου ισχυρίστηκε ότι αν κάποιος είναι «μπαχαλάκιας», η αστυνομία μπορεί να τον ξεβρακώσει διότι εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση και την ελευθερία του ανθρώπου.

Ο ευσύνοπτος τρόπος έκφρασης στην τηλοψία εμπόδισε τον ρέκτη, ου μην και μερακλή, βουλευτή να εξηγήσει τη σχέση του εσώρουχου με την ελευθερία της έκφρασης και την ελευθερία του ατόμου.

Είναι προφανές όμως ότι, σύμφωνα με την μπάμπειο λογική, για κάποιο αδιόρατο λόγο το εσώρουχο εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση.

Είπα κάτι; Γιατί αρχίζει να με σφίγγει το κολάρο

Αδικημένοι

Αδικημένος νιώθει ο Κώστας Κυρανάκης με το εμπάργκο δηλώσεων που του επέβαλαν μετά τις περιβόητες δηλώσεις του για το δικαίωμα των Ελλήνων να τρώνε χοιρινά σουβλάκια έξω από τα κέντρα υποδοχής προσφύγων. Πράγματι ο καλός βουλευτής αποφεύγει από τότε τις δηλώσεις και βλέπει τα άλλα αστέρια της δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ να παίρνουν προβάδισμα. Και πρώτος από όλους ο Κώστας Μπογδάνος. Δεν φτάνει που αρχικά η Πειραιώς τον είχε κομμένο, στη συνέχεια τον συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια και στην πορεία τον είχε προλογίσει ο Παναγιώτης Πικραμμένος σε προεκλογική εκδήλωση, τώρα του αναγνωρίζουν το πολιτικό ακαταλόγιστο να λέει ό,τι θέλει και να χαϊδεύει το ακροδεξιό κοινό και τις δυνάμεις καταστολής.

Και να ήταν μόνο αυτός… Βγήκαν στα κανάλια από δεξιά με το δόγμα «νόμος και τάξη» ο Μπάμπης «χρειάζεται μια σοβαρή Χρυσή Αυγή» Παπαδημητρίου και ο Γιάννης Λοβέρδος. Ακόμη και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έτοιμες τις έχει τις δηλώσεις…

Προφήτες

Ποιος ξέρει ότι υπάρχουν «ένορκες (πλέον) καταθέσεις» κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για το «Noor 1»; Μα η εφημερίδα του Κουρτάκη! Το έγραψε στις αρχές του Δεκέμβρη, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης είχε «πρωταγωνιστικό ρόλο» και πρόβλεψε «όσα θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες».

Εκεί διάβασε το ΚΙΝΑΛ τις πληροφορίες και αποφάσισε να ζητήσει να σταλούν στην προκαταρκτική. Να κάνουμε μια πρόβλεψη; Χάρη στο αίτημα του ΚΙΝΑΛ, από τη Βουλή θα διαρρεύσουν οι καταθέσεις. Γιατί όλοι έχουν έναν ρόλο να παίξουν…

«Γαλαζοπράσινοι» διορισμοί

Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει στα χέρια του και κοιτάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις λίστες των διορισμών διοικητών σε όσους οργανισμούς έχουν απομείνει στο δημόσιο, γκρίνια πολλή έχει πέσει στα «γαλαζοπράσινα» παρασκήνια. Οι μεν νεοδημοκράτες διαμαρτύρονται για πασοκοποίηση και γκρινιάζουν ότι «από το εσωτερικό του Μαξίμου μέχρι τις θέσεις του κρατικού μηχανισμού έχουμε γεμίσει πασόκους, κυρίως πρώην εκσυγχρονιστές». Οσοι πάλι από τους πασόκους έχουν μείνει εκτός –άνθρωποι του Βενιζέλου ως επί το πλείστον– πιέζουν λέγοντας «εμείς γιατί στηρίξαμε τον Κυριάκο και δεν πήγαμε στον ΣΥΡΙΖΑ;».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter