Ποιος διακινούσε σοκαριστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας σε κέντρο αξιολόγησης παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Ηλεία;

Ποιος διακινούσε σοκαριστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας σε κέντρο αξιολόγησης παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Ηλεία;

Στο ερώτημα ποιο ήταν τελικά το πρόσωπο που διακινούσε σοκαριστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας σε κέντρο αξιολόγησης παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Ηλεία, υπόθεση που είχαν αποκαλύψει πριν από μερικά χρόνια οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της Ηλείας, καλείται να απαντήσει το… γνωστό για τις περίεργες δικαστικές αποφάσεις Εφετείο Πατρών.

Το οποίο με απόφασή του προχθές, αθώωσε τον 60χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό πρώην εργαζόμενο σε ειδικό κέντρο αξιολόγησης παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές ανάγκες, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου Ηλείας σε φυλάκιση τριών ετών και χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ για την κατοχή του πορνογραφικού υλικού. 

Σύμφωνα με το apokalypseis.com τον εκπαιδευτικό που εργαζόταν στο ΚΕΔΔΥ Πύργου Ηλείας (ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΦΟΡΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΗΛΕΙΑΣ) τον είχαν καταγγείλει επίσημα με γραπτή αναφορά τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και στις δικαστικές Αρχές , τα μέλη του προσωπικού του Κέντρου , τα οποία τον Ιανουάριο του 2012 είχα εντοπίσει έκπληκτα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 60χρονου , σελίδες με αρχεία παιδικής πορνογραφίας με περιεχόμενο που σοκάρει .

Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός εργαζόταν σε έναν χώρο όπου καθημερινά φιλοξενούσε και αξιολογούσε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες , αυτισμό και ειδικές ανάγκες , έδωσε μεγάλη διάσταση στην υπόθεση και κινητοποίησε τότε τις δικαστικές Αρχές του Πύργου Ηλείας , οι οποίες έδωσαν αμέσως ειδικές κατευθύνσεις και εντολές για έρευνα σε βάθος ενώ παράλληλα σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από τον τοπικό εισαγγελέα.

Μέλη του προσωπικού στο ΚΕΔΔΥ που είχαν προβεί στις καταγγελίες είχαν αναφέρει ότι μετά την επίσημη αναφορά τους δέχθηκαν διάφορες απειλές .

Η σημερινή διευθύντρια του ΚΕΔΔΥ Πύργου Ηλείας Μαρία Μαζαράκη σε σχετικές ερωτήσεις του www.apokalypseis.com ανέφερε ότι γνωρίζει την υπόθεση μόνο από τα δημοσιεύματα καθώς έχει αναλάβει την διοίκηση του ΚΕΔΔΥ πριν από μερικούς μήνες.

Το περιβάλλον του 60χρονου που τελικά αθωώθηκε στο Εφετείο Πατρών υποστηρίζει ότι ο είναι αθώος ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του καταλογίστηκαν και ότι είχε πέσει θύμα πλεκτάνης.

Νομικοί κύκλοι της Ηλείας και της Αχαίας σχολιάζοντας το θέμα ανέφεραν ότι «…κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την υπόθεση» . Όπως είπαν στο www.apokalypseis.com o εντοπισμός του σοκαριστικού υλικού παιδικής πορνογραφίας σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ειδικού κέντρου που σχετίζεται με ανήλικα παιδιά και μάλιστα με αυτά που έχουν ειδικές ανάγκες , θα έπρεπε να προβληματίσει ιδιαίτερα τις δικαστικές Αρχές αλλά και το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να βρεθεί τελικά το πρόσωπο που σχετιζόταν με αυτά .-

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter