Ποιος διάσημος τραγουδιστής θα πάρει ρόλο στο Game of Thrones;

Ποιος διάσημος τραγουδιστής θα πάρει ρόλο στο Game of Thrones;

Μπορεί οι δημιουργοί του Game of Thrones να κρατούσαν κλειστά τα χαρτιά τους για την εμφάνισή του, ωστόσο τους «πρόδωσε» ο ίδιος ο τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειας της συμμετοχής του στον επόμενο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του HBO.

Σε συνέντευξη του στη ραδιοφωνική εκπομπή The Hits Radio, ο Εντ Σίραν έκανε αποκαλύψεις που ενθουσίασαν τους φαν της σειράς.

Αποκάλυψε λοιπόν ότι για τις ανάγκες του ρόλου του θα κάνει καντάδα στην ηθοποιό Μέισι Γουίλιαμς, δηλαδή στην Άρια Σταρκ της σειράς. «Κάνω μόνο μία σκηνή με τη Μέισι», είπε ο Σίραν και πρόσθεσε: «Τραγουδάω ένα τραγούδι και μετά αυτή λέει πόσο πολύ της άρεσε». Σε άλλη συνέντευξή του είπε ότι ο ρόλος του δεν περιλαμβάνει ούτε ερωτικές σκηνές, ούτε σκηνές βίας.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς, αυτός ο μικρός ρόλος του Σίραν είναι κατά κάποιο τρόπο ένα δώρο για την αγαπημένη του Μέισι Γουίλιαμς. «Αναζητούσαμε εδώ και χρόνια ένα τρόπο να κάνουμε έκπληξη στη Μέισι και αυτή τη χρονιά το καταφέραμε», είπε ο Ντέιβιντ Μπένιοφ σε συνέντευξη Τύπου. Ο Σίραν είναι ο πρώτος μουσικός που θα φτάσει στο Γουέστερος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter