Ποιος είναι ο 23χρονος φαντάρος που συνεχάρη ο Αλ. Τσίπρας για τον σταυρό στην Κάλυμνο (Video)

Ποιος είναι ο 23χρονος φαντάρος που συνεχάρη ο Αλ. Τσίπρας για τον σταυρό στην Κάλυμνο (Video)

Ένας 23χρονος πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου ήταν ο τυχερός που ανέσυρε τον Τίμιο Σταυρό στον καθαγιασμό των Υδάτων, παρουσία του Πρωθυπουργού, στην Κάλυμνο χθες Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018.

Πρόκειται για τον 23χρονο Μιχάλη Μαΐλλη, πτυχιούχο Λογιστικής Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου που αυτή την περίοδο υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε Μονάδα του 5/42 ΣΕ στην Κάλυμνο.

Μιλώντας στο kalymnos-news.gr o Μιχάλης είπε, ότι βούτηξε μαζί με το δίδυμο αδελφό του Γιώργο και ότι και κατά το παρελθόν, τόσο αυτός όσο και ο Γιώργος, έχουν συμμετάσχει στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και τον έχουν πιάσει μάλιστα στον καθαγιασμό των Υδάτων στα Βλυχάδια Καλύμνου.

Πρόκειται για δεινούς κολυμβητές, παλαιότερα υπήρξαν αθλητές στο Ναυτικό όμιλο Καλύμνου, ενώ σήμερα ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες και είναι αθλητές στο Τμήμα πάλης και kick boxing στον Ολυμπιακό Πειραιώς, σύμφωνα με δημοσίευμα kalymnos-news.gr.

Ακόμα, μαζί με το Μιχάλη και το Γιώργο άλλοι δεκατρείς(13) τολμηροί νεαροί κολυμβητές βούτηξαν φέτος για να πιάσουν το σταυρό.

Ο νεαρός Μιχάλης Μαΐλλης είχε και τα τυχερά του, καθώς εκτός την εικόνα που του δόθηκε από την Ι.Μητρόπολη, ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος που συνόδευε τον Πρωθυπουργό του έδωσε 10ήμερη τιμητική άδεια.

Βίντεο από το kalymnos-news.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter