Ποιος είναι ο νέος «εκλεκτός» του Μητσοτάκη για κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ποιος είναι ο νέος «εκλεκτός» του Μητσοτάκη για κυβερνητικός εκπρόσωπος

Εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Χρήστος Ταραντίλης από τα «νέα στελέχη» πρώτης γραμμής αναβαθμίστηκε υπέρμετρα και βγαίνει στην πρώτη γραμμή του κυβερνητικού επικοινωνιακού αφηγήματος, αφού πλέον είχε «καεί» το πρόσωπο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα ο οποίος τοποθετήθηκε πλέον ως αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών υπό τον ακροδεξιό Μάκη Βορίδη. 

Ο Χρήστος Ταραντίλης είναι βουλευτής Επικρατείας και καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και βρίσκεται στο στενό κύκλο των επικοινωνιακής ομάδας του Μαξίμου

Άλλωστε ήταν Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας στη Νέα Δημοκρατία από τον Ιανουάριο του 2017 έως και τις εκλογές του Ιουλίου 2019, θητεία που για τον πρωθυπουργό θεωρήθηκε επιτυχημένη.

Βουλευτής Επικρατείας είναι σαφές ότι άρχισε να προετοιμάζεται για την κάθοδό του στις εκλογές όπου θα διεκδικήσει την ψήφο του λαού αφού στο λογαριασμό του στο Facebook ανακοίνωσε την δημιουργία από την 1η Ιανουαρίου της προσωπικής του ιστοσελίδας tarantilis.online, επιδιώκοντας την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες.

«Η αρχή της νέας χρονιάς μάς γεμίζει αισιοδοξία και δυναμισμό. Το 2021 η επικοινωνία και η επαφή γίνεται πιο αναγκαία από κάθε άλλη χρόνια. Η δημιουργία της προσωπικής μου ιστοσελίδας tarantilis.online αποσκοπεί στην ενίσχυση της επικοινωνίας μου με τους πολίτες. Ευελπιστώντας, λοιπόν, να εγκαινιάσουμε έναν νέο δίαυλο online ανταλλαγής απόψεων και γόνιμου διαλόγου, περιμένω με χαρά τις προτάσεις και τις ιδέες σας. Η σύγχρονη κοινοβουλευτική δημοκρατία της ψηφιακής εποχής γίνεται λιγότερο μονομερής και μετατρέπεται από αντιπροσωπευτική σε γνήσια συμμετοχική».

Χαρακτηριστικό βέβαια της ιστοσελίδας του είναι οι γενικόλογες ιδέες όπως για παράδειγμα:

«Το όραμά μας δεν εξαντλείται στον χώρο των ιδεών και την επικράτεια της ελπίδας. Μετουσιώνεται σε πράξη, μέσα από τον ορθολογικό και αποτελεσματικό σχεδιασμό καθώς και τη σωστή εφαρμογή δημόσιων πολιτικών.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter