Ποιος είναι ο ψεύτης;

Ποιος είναι ο ψεύτης;
Ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης προκύπτουν από την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφορικά με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός και κανένας συνεργάτης του, δεν είχε ενημερωθεί για την έρευνα των καθηγητών Σωτήρη Τσιόδρα και Θεόδωρου Λύτρα.
Ο Θεόδωρος Λύτρας, τόσο σε ανάρτησή του στο twitter, όσο και σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες Τετάρτη στο documentonews.gr, κατέστησε απολύτως σαφές ότι η μελέτη που εκπόνησε ο ίδιος και ο Σωτήρης Τσιόδρας γνωστοποιήθηκε σε όσους λαμβάνουν αποφάσεις στο ανώτατο επίπεδο.
Ο Θεόδωρος Λύτρας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η ανάλυση έγινε τέλος Μαϊου, κι ως οφείλαμε σαν λειτουργοί της Δημόσιας Υγείας τη γνωστοποιήσαμε άμεσα κ επανειλημμένα σε όλους όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο ανώτατο επίπεδο».
Κατηγορηματικός σχετικά με το γεγονός ότι είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι για τα συμπεράσματα της μελέτης σχετικά με την θνητότητα διασωληνωμένων ασθενών από κορονοϊό ήταν ο καθηγητής και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο documentonews.gr. «Ξεκαθαρίζω» είπε, «ότι εάν δεν είχαμε δώσει τα στοιχεία σε αυτούς που λαμβάνουν αποφάσεις θα ήμασταν εμείς υπόλογοι». 
Δεδομένων των παραπάνω, δύο μόνο πράγματα μπορεί να ισχύουν: είτε ο πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί και λέει ψέματα, πράγμα που είναι εξαιρετικά πιθανό και όχι ασύνηθες, είτε ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν ενημέρωσε για τα στοιχεία της μελέτης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και επομένως είναι εκείνος υπόλογος.
Στην περίπτωση φυσικά που ισχύει το δεύτερο σενάριο, όπως ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τότε ο πρωθυπουργός θα πρέπει να πάρει την απόφαση να καρατομήσει τον στενό συνεργάτη του Σωτήρη Τσιόδρα. Σε κάθε περίπτωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι υπόλογος έναντι των πολιτών.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter