Ποιος είπε ότι αυτή η συναυλία είναι το τέλος των Kiss;

Ποιος είπε ότι αυτή η συναυλία είναι το τέλος των Kiss;

Το βράδυ του Σαββάτου, 2 Δεκεμβρίου 2023, οι Kiss ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του «The End of the Road στο φημισμένο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Πολλοί βιάστηκαν να ποντάρουν πως αυτή ήταν η τελευταία τους συναυλία όμως όπως όλα δείχνουν το ροκ συγκρότημα δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει ακόμα.

Μπορεί οι Starchild, Demon, Spaceman και ο Catman, δηλαδή οι Knights In Satan’s Service (KISS) να έχουν πει πολλές φορές πως ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους αλλά κάθε φορά διαψεύδονται.

Κατά τη διάρκεια του encore το συγκρότημα εγκατέλειψε τη σκηνή για να αποκαλυφθούν τα ψηφιακά άβαταρ του εαυτού τους. Έτσι, οι εικονικοί Kiss άρχισαν να ερμηνεύουν το «God Gave Rock and Roll to You».

Την επόμενη ημέρα όλοι έκαναν λόγο για ένα νέο κεφάλαιο του συγκροτήματος.

Ο Per Sundin, διευθύνων σύμβουλος της Pophouse Entertainment, επισημαίνει ότι η νέα τεχνολογία επιτρέπει στους Kiss να «συνεχίσουν την κληρονομιά τους για «την αιωνιότητα. Οι Kiss θα μπορούσαν να δώσουν συναυλία σε τρεις πόλεις την ίδια νύχτα σε τρεις διαφορετικές ηπείρους».

Ο frontman των Kiss, Paul Stanley, υπογράμμισε πως με τα άβαταρ το συγκρότημα θα συνεχίσει να ζει «Το συγκρότημα αξίζει να συνεχίσει να ζει, γιατί το συγκρότημα είναι μεγαλύτερο από εμάς. Είναι συναρπαστικό για εμάς να κάνουμε το επόμενο βήμα και να δούμε τους Kiss να γίνονται αθάνατοι».

Ο Gene Simmons, μπασίστας του συγκροτήματος αστειεύτηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας «Μπορούμε να είμαστε για πάντα νέοι και για πάντα εμβληματικοί, πηγαίνοντάς μας σε μέρη που δεν έχουμε ονειρευτεί ποτέ πριν. Η τεχνολογία θα κάνει τον Paul να πηδήξει ψηλότερα από ό,τι έχει κάνει ποτέ πριν».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter