Ποιος λέει ψέματα κύριε Θεοδωρικάκο;

Ποιος λέει ψέματα κύριε Θεοδωρικάκο;

Μετά την εκτροπή της Δημοκρατίας, επιχειρούν να εκτρέψουν και την έννοια της δημοσιογραφίας.

Το Documento αποκάλυψε την Κυριακή ότι ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, κατέθεσε επισήμως στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας αντιστράτηγος Καραμαλάκης συγκάλυψε υπόθεση με ναρκωτικά που αφορούσε μέλος της οικογένειας του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου.

Διαβάστε σχετικά: Αποκλειστικό: Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ καταγγέλλει ότι συγκαλύφθηκε υπόθεση ναρκωτικών μέλους της οικογένειας Tάκη Θεοδωρικάκου

Η απάντηση που έδωσε σε αυτή τη σοβαρή καταγγελία ο κύριος Θεοδωρικάκος, ήταν η συνήθης που ακούμε και στις αποκαλύψεις των υποκλοπών, ότι ο Βαξεβάνης και το Documento ψεύδονται και γι’ αυτό θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Στην ίδια ανακοίνωση βέβαια ο Θεοδωρικάκος ταυτόχρονα με αυτά που λέει περί ψεμάτων της εφημερίδας, παραδέχεται ότι υπάρχει η συγκεκριμένη κατάθεση την οποία αποδίδει σε ψεύτες αστυνομικούς. Δηλαδή παραδέχεται ότι το Documento γράφει αληθώς ότι υπάρχει τέτοια κατάθεση.

Ο υπουργός ομολογεί ότι το γεγονός αναφέρεται στο γιο του, τον οποίο η εφημερίδα δεν κατονόμασε γιατί το θέμα δεν είναι ποιος έκανε αδίκημα αλλά ποιος συγκάλυψε.

Ο υπουργός επιμένει ότι ο γιος του ελέγχθηκε για ναρκωτικά αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Μα εάν μιλάμε για συγκάλυψη προφανώς η έρευνα θα οδηγούσε σε ένα τέτοιο επίσημο αποτέλεσμα.

Ο υπουργός αποδίδει την καταγγελία σε έναν ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ και σε έναν αξιωματικό των Εσωτερικών Υποθέσεων για τους οποίους μάλιστα λέει ότι έδρασαν εκδικητικά γιατί «πρόκειται για δύο αποστρατείες οι οποίες αποφασίστηκε από την πολιτική ηγεσία για τη διασφάλιση της ορθής, διαφανούς και νόμιμης λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ».

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ένας ταξίαρχος και ένας Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ μεθόδευσαν όλο αυτό. Οι δύο ανώτατοι αξιωματικοί αποστρατεύτηκαν για να εξασφαλιστεί «η νόμιμη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ;» Δηλαδή γνωρίζει ο υπουργός ότι είχαν παράνομη και αδιάφανη δράση και απλώς τους αποστρατεύει αντί να τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη;

Ποιος αλήθεια είναι ύποπτος μετά από αυτή τη δήλωση του υπουργού;

Το Documento δημοσίευσε την επίσημη κατάθεση ενός ταξίαρχου της Αστυνομίας, σε μια υπηρεσία μάλιστα που έρευνα τη διαφθορά στην Αστυνομία. Έτσι είχε υποχρέωση και έτσι έκανε. Ήταν κατάθεση ανώτατου αξιωματικού που επελέγη από την ίδια την κυβέρνηση και όχι κάποιας γραμματέως του κατηγορούμενου και πρώην συνεταίρου του Θεοδωρικάκου, κυρίου Καλογρίτσα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter