Ποιος... μάλωσε τον Κυμπουρόπουλο για τη Βόρεια Μακεδονία

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος πήρε θέση για το ψήφισμα υπέρ της έναρξης των ενταξιακών συνομιλιών της Βόρειας Μακεδονίας, αλλά λίγη ώρα αργότερα, το σχετικό tweet... κατέβηκε.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος πήρε θέση υπέρ του ψηφίσματος του ευρωκοινοβουλίου για την έναρξη των συνομιλιών ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έγραψε τα εξής:

«Σε ψήφισμα που υιοθετήθηκε την Πέμπτη, οι ευρωβουλευτές δηλώνουμε ότι η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία έχουν καταβάλει σημαντικές προσπάθειες και πληρούν τις προϋποθέσεις για έναρξη συνομιλιών για την ένταξή τους στην Ε.Ε. και καταδικάζουμε το μπλοκάρισμα της απόφασης από Γαλλία, Δανία και Ολλανδία».

Αργότερα, το tweet κατέβηκε, δείχνοντας ότι στη Νέα Δημοκρατία τα έχουν... χαμένα σχετικά με το θέμα της Βόρειας Μακεδονίας. Το κατέβασμα του tweet ήρθε μετά τη γνωστοποίηση της ψήφου του Γιώργου Κύρτσου που ψήφισαν αποχή, ενώ οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας απουσίασαν από την ψηφοφορία, με τον Κυμπουρόπουλο να βρίσκεται... στην άλλη άκρη, παίρνοντας θέση υπέρ του ψηφίσματος.

Το «τιτίβισμα» του Κυμπουρόπουλου

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.