Ποιος να ντραπεί; Ο Μητσοτάκης;

Ποιος να ντραπεί; Ο Μητσοτάκης;

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές προανήγγειλε δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αυτό ισχύει από το 2017. Η πρώτη ήταν 25 Οκτωβρίου 2020, η δεύτερη ήταν 29 Οκτωβρίου 2021 και η τρίτη ήταν χθες, μετά βαΐων και κλάδων, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Την πρόταση την είχε κάνει η Φώφη Γεννηματά, την αποδέχθηκε ο Ανδρέας Ξανθός και τώρα ο Κυριάκος την «πουλά» για δική του, όπως έκανε και με πολλές άλλες νομοθετικές ρυθμίσεις από το 2019 μέχρι σήμερα και όπως θα συνεχίσει να κάνει γιατί έχει τα ΜΜΕ με το μέρος του.

*** Την πρώτη φορά που το έκανε, του απάντησε όπως του άρμοζε η ίδια η Φώφη Γεννηματά μέσα στη Βουλή, αλλά όχι δεν ντράπηκε και το έκανε στη συνέχεια άλλες δύο φορές. «Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν προσφέρονται για επικοινωνία και για κατανάλωση», του είχε πει η Φώφη Γεννηματά, αλλά μπα. Οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός θα είχε ντραπεί και θα το είχε βουλώσει, ο Κυριάκος πάλι όχι…

*** Ποιος να το περίμενε αυτό από τον Μητσοτάκη, ο οποίος έκανε μικροπολιτική πάνω από τα φέρετρα των νεκρών της πύρινης τραγωδίας στο Μάτι για να γίνει πρωθυπουργός και τελικά το κατάφερε; Ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα…

*** Και πολλά από τα Πετσωμένα ΜΜΕ τον αποθέωσαν και πάλι. Καμία αξιοπρέπεια, κανέναν ηθικό φραγμό για την καπήλευση του ονόματος της αείμνηστης, Φώφης Γεννηματά. Πήγαν μετά σπίτι τους οι διευθυντές και οι αρχισυντάκτες τους, έκαναν το μπάνιο τους, έφαγαν το βραδινό τους και κοιμήθηκαν σαν πουλάκια.

Το μεροκάματο βγήκε…

*** Μπήκα στο twitter και είδα ότι το πρώτο trend ήταν το hashtag #προδοτη_μπουρνους. Σκέφτηκα ότι θα πήρε τίποτα μίζες από τη Novartis, αλλά τελικά όχι. Του την έπεσαν τα πληρωμένα τρολς της Νέας Δημοκρατίας – μετά την επίσημη δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου του κόμματος – επειδή, λέει, αποκάλυψε απόρρητες πληροφορίες. Έψαξα να βρω τι και πώς, αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο.

Καταλαβαίνετε μήπως εσείς;

*** Ο βουλευτής από τη Λέσβο δέχθηκε και απειλές κατά της ζωής του μετά τα όσα είπε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, αντιδρώντας στο δημοσίευμα του Ριζοσπάστη σχετικά με την αποστολή των ελληνικών όπλων στην Ουκρανία. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει ακριβή στοιχεία για την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας, δήλωσε ότι ο βουλευτής (χωρίς να τον κατονομάσει, αλλά όλοι κατάλαβαν σε ποιον αναφέρεται όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια) ρωτούσε «για πράγματα τα οποία είχε συζητήσει με κάποιον αξιωματικό η υπαξιωματικό από τη Μυτιλήνη, σχετικά με θέσεις πυρομαχικών, αποθήκες, διατάξεις στρατεύματος, .κ.λπ.».

*** Το τι του έσουραν στο twitter, συμπεριλαμβάνοντας και τη σύζυγό του, δεν λέγεται και δεν γράφεται. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι στοχοποιήθηκε η ίδια του η ζωή και μάλλον αυτό χρήζει εισαγγελικής παρέμβασης. Ή όχι επειδή αυτή έγινε από τρολς της ΝΔ; Δεν ξέρω μήπως αυτό έχει εξελιχθεί σε…  άλλοθι αυτό. Είσαι κανονικός χρήστης, με φωτογραφία και ονοματεπώνυμο; Μέσα. Είσαι τρολ της ΝΔ; Γράφε ό,τι θες, δεν πειράζει…

*** Εν τω μεταξύ οι μισές ουκρανικές σελίδες που ασχολούνται με το μέτωπο του πολέμου και δεκάδες λογαριασμοί στο twitter αναφέρουν λεπτομερώς τι έχει στείλει η Ελλάδα στην Ουκρανία. Η γελοιότητα πάει, τη θέση της πήρε ο κλαυσίγελος

*** Για την κυβέρνηση, τα πληρωμένα τρολς και τα Πετσωταϊσμένα ΜΜΕ:

Προχθές ήταν προδότης ο Ιάσονας Αποστολόπουλος.

Χθες ήταν προδότης ο Γιάννης Μπουρνούς.

Ναι, αύριο θα είσαι εσύ.

Μην έχεις καμία αμφιβολία. Έτσι λειτουργούν τα καθεστώτα.

*** Το ΚΚΕ κατήγγειλε ότι στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος έπαιξε βίντεο του δικτάτορα Παπαδόπουλου. Ο Περισσός κατήγγειλε το «πρωτοφανές ξέπλυμα της επτάχρονης φασιστικής δικτατορίας, η οποία μάτωσε τον ελληνικό λαό, φυλάκισε, εξόρισε, βασάνισε, και δολοφόνησε ακόμα και αντιφασίστες αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας».

*** Αλήθεια έχετε καταλάβει πραγματικά τι ζούμε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter