Ποιος να τό ‘λεγε: Η Ζαρούλια υπέρ Μίκη Θεοδωράκη στη Βουλή

Ποιος να τό ‘λεγε: Η Ζαρούλια υπέρ Μίκη Θεοδωράκη στη Βουλή

Ένα ακόμα τραγικό επεισόδιο προστίθεται στην πορεία του Μίκη Θεοδωράκη. Η σύζυγος του υπόδικου Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, από το βήμα της Βουλής υπερασπίστηκε τα λεγόμενα του μουσικοσυνθέτη στο συλλαλητήριο και με αφορμή αυτά προέβη σε ένα ακόμα εθνικιστικό παραλήρημα.

Με αφετηρία την επίκληση όσων ανέφερε στο συλλαλητήριο της Κυριακής ο Μίκης Θεοδωράκης, η Ελένη Ζαρούλια έδωσε για άλλη μια φορά τα μισαλλόδοξα και διχαστικά της διαπιστευτήρια μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας. «Τι έκαναν οι εθνομηδενιστές, όπως τους αποκάλεσε ο Μίκης Θεοδωράκης…» είπε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής για την κυβέρνηση αναφορικά με το Μακεδονικό και ξεκίνησε να παραληρεί.

«Ο Μίκης Θεοδωράκης όσο εξυπηρετούσε τις μαρξιστικές τους ιδεοληψίες ήταν καλός. Τώρα ξαφνικά έγινε “κόκκινο πανί” και πέσανε να τον φάνε επειδή παραμέρισε το κομματικό συμφέρον και έβαλε πάνω από όλα την πατρίδα ως οφείλουν όλοι οι Έλληνες να κάνουν» τόνισε και συμπλήρωσε κατά όσων τάσσονται υπέρ μίας σύνθετης ονομασίας: «Η πατρίδα μας εξουσιάζεται από ένα ανθελληνικό μόρφωμα απάτριδων αμετανόητων μπολσεβίκων, το οποίο εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα». Μάλιστα, έκανε λόγο για «ένα καθεστώς άθεων, απάτριδων και συνονθύλευμα αριστεριστών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter