Ποιος θα παραδώσει τη Μέγκαν Μαρκλ στον Χάρι;

Ποιος θα παραδώσει τη Μέγκαν Μαρκλ στον Χάρι;

Όπως έγινε γνωστό, χθες Πέμπτη, από την ίδια τη Μέγκαν Μάρκλ, ο πατέρας της δεν θα παρευρεθεί στον πολυαναμενόμενο πριγκιπικό γάμο λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, όλοι αναρωτιόντουσαν ποιος θα είναι ο τυχερός που θα συνοδεύσει τη Μέγκαν στην αγκαλιά του Χάρι. 

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει το παλάτι του Κένσινγκτον με μία ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει πως ο πρίγκιπας, διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος που είναι και ο πατέρας του γαμπρού, θα συνοδεύσει τελικά τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία της ίδιας της Μέγκαν Μαρκλ που του το ζήτησε.

“O πρίγκιπας της Ουαλίας χαίρεται που υποδέχεται την κυρία Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια με τον τρόπο αυτό”, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Πάντως σύσσωμη η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται για τον γάμο, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Φίλιππου, του 96χρονου παππού του γαμπρού, ο οποίος αν και είχε υποβληθεί σε εγχείρηση τον περασμένο μήνα θα παραστεί στην τελετή, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο πατέρας της 36χρονης Μέγκαν δεν θα παραστεί στο γάμο. Όσο για την Αφροαμερικανίδα μητέρα της, η Ντάρια Ράνγκλαντ αναμένεται να πάρει τσάι σήμερα με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, την 92χρονη γιαγιά του πρίγκιπα Χάρι, παραμονή του μεγαλοπρεπούς γάμου που θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές στον κόσμο. Η δασκάλα της γιόγκα είχε μια ευχάριστη συνάντηση με τον πρίγκιπα Κάρολο την Τετάρτη.

Ο Χάρι, ο μικρότερος γιος της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, θα παντρευτεί την πρωταγωνίστρια της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “Suits” στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ένα ναό του 15ου αιώνα. Η τελετή θα αρχίσει περίπου στις 13.00 ώρα Ελλάδας αύριο, Σάββατο. Στη συνέχεια οι νιόπαντροι θα διασχίζουν την πόλη του Ουίνδσορ με ανοικτή άμαξα Ascot Landau του 19ου αιώνα, όπως ονομάζονται αυτές των Ανακτόρων.

Έξω από τα παμπάλαια πέτρινα τείχη του πύργου του Ουίνδσορ, που είναι κατοικία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας επί 1.000 χρόνια, έχουν συρρεύσει θιασώτες της μοναρχίας μαζί με τουρίστες και πλήθος τηλεοπτικών συνεργείων, ενώ η περιοχή περιμετρικά του πύργου έχει γεμίσει από βρετανικές και αμερικανικές σημαίες.

Μετά τον διχασμό που είχε προκαλέσει στη χώρα το Brexit και την επακόλουθη ανησυχία για τη μελλοντική θέση του Ηνωμένου Βασιλείου στον κόσμο, ο λαμπερός γάμος μεταξύ ενός από τα πλέον δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας και μιας κομψής Αμερικανίδας διαζευγμένης μπορεί να αποσπάσει για λίγο την προσοχή του έθνους από τα σοβαρά προβλήματα.

Για ορισμένους μαύρους Βρετανούς, η παρουσία μιας μιγάδας πριγκίπισσας στη βασιλική οικογένεια αυξάνει το ενδιαφέρον για τη μοναρχία, της οποίας μέχρι σήμερα όλα τα μέλη είναι λευκά. Ένας Αφροαμερικανός επίσκοπος θα παραστεί στον γάμο και θα τον ευλογήσει.

Ωστόσο, για άλλους Βρετανούς ο γάμος έχει περισσότερο να κάνει με την ένωση δύο διαφορετικών σούπερ σταρ. Πολλοί δεν θα ενδιαφερθούν καν να ανοίξουν την τηλεόραση, παρά το μεγάλο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.

Μετά την ωριαία τελετή, το ζευγάρι θα διασχίσει τους παλιούς δρόμους της πόλης με άμαξα που θα σέρνουν τέσσερα άλογα Windsor Grey, όπως ονομάζονται αυτά που σταβλίζονται στο ιπποστάσιο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Η αστυνομία έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθώς αναμένει ο κόσμος να ξεπεράσει τις 100.000 στους δρόμους γύρω από τον πύργο, μία από τις επίσημες κατοικίες της βασίλισσας δυτικά του Λονδίνου και ο παλαιότερος και ο μεγαλύτερος κατοικημένος πύργος στον κόσμο.

Ο αυθάδης μικρός που έβγαζε τη γλώσσα μόλις έβλεπε τους φωτογράφους και στα 12 του θλιμμένος ακολουθούσε την πομπή για την ταφή της μητέρας του, κάτι που ο ίδιος δεν ξεπέρασε, στα 33 του είναι ένας δημοφιλής Ουίνδσορ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter