Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ποιος θα παρουσιάζει την νέα καθημερινή εκπομπή στον ALPHA;

Ένα νέο πρόγραμμα με όλες τις εξελίξεις του εξωτερικού που επηρεάζουν άμεσα τη χώρα μας ετοιμάζει ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA. Ο Χρυσόστομος Μπίκατζικ θα βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της εκπομπής με τίτλο Eurodata.

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ALPHA.

Η νέα εκπομπή «Eurodata», με τον Χρυσόστομο Μπίκατζικ, θα δίνει τις απαντήσεις κάθε μεσημέρι στις 12:20.

Η εκπομπή θα παρουσιάζει, θα αναλύει και θα εξηγεί τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο, το παρασκήνιο που τις συνοδεύει, καθώς και το πώς αυτές υιοθετούνται στη χώρα μας και καθορίζουν τη ζωή μας. Οδηγίες, κανονισμοί και αποφάσεις θα απλοποιούνται και θα επεξηγούνται βάσει αδιαμφισβήτητων «στοιχείων» και «δεδομένων» και όχι βάσει «διαρροών» και «πληροφοριών» αδιευκρίνιστης προέλευσης.

Μέσα από ρεπορτάζ, θα καταγράφονται οι αλλαγές που επιφέρει η εφαρμογή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας στην ελληνική καθημερινότητα.

Και τέλος, θα φιλοξενούνται συνεντεύξεις ανθρώπων που συμμετέχουν στην, ενίοτε, πολύπλοκη και δαιδαλώδη ευρωπαϊκή νομοθετική διαδικασία καθώς και δηλώσεις ευρωβουλευτών από όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε.

«Eurodata», με τον Χρυσόστομο Μπίκατζικ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.