Αμετανόητος προκαλεί και χλευάζει τη Δικαιοσύνη ο χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Ηλείας

Αμετανόητος προκαλεί και χλευάζει τη Δικαιοσύνη ο χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Ηλείας

Αμετανόητος ο χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Ηλείας Ανδρέας Δημητρόπουλος την ύπαρξη του οποίου αποκάλυψε προ ημερών το www.apokalypseis.com και το www.documentonews.gr συνεχίζει να προκαλεί και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο!

Όπως αναφέρει σήμερα η τοπική εφημερίδα «Πρωϊνή», το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για την απομάκρυνση του συγκεκριμένου προσώπου αλλά και ένα προκλητικό κείμενο του χρυσαυγίτη που μοίρασε στο δημοτικό συμβούλιο χθες, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις αλλά και μεγάλα ερωτήματα για την στάση πολλών παραγόντων της δημοτικής Αρχής.

Διαβάστε επίσης: Πύργος: Την αποπομπή του χρυσαυγίτη από δημοτικό συμβούλιο και σχολική επιτροπή ζητά το ΚΚΕ

Πριν από τη συνεδρίαση ο χρυσαυγίτης Ανδρέας Δημητρόπουλος, διένειμε ένα κείμενο στο οποίο μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «απόφαση παρωδία» στη δίκη της Χρυσής Αυγής!

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ν.Κυριαζής ανάφερε ότι δεν προβλέπεται τέτοια διαδικασία από τη νομοθεσία και των Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων και πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο «θεσμικής αυτοσυγκράτησης παρέλκει η λήψη τέτοιας απόφασης» και πρότεινε , το θέμα της απομάκρυνσης του χρυσαυγίτη δημοτικού συμβούλου , να συζητηθεί σε μελλοντική συνεδρίαση!

Το κείμενο προκάλεσε την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», Στάθη Καννή, ο οποίος το χαρακτήρισε «ρυπαρό, επονείδιστο και ποταπό, καθώς προσβάλλει την Ελληνική ΔΙκαιοσύνη και τη Δημοκρατία».

Ο δήμαρχος του Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ανέφερε ότι θα πρέπει να προηγηθεί νομοθετική παρέμβαση σε εθνικό επίπεδο από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για να συζητηθεί και να ληφθεί τέτοιου είδους απόφαση επισημαίνοντας ότι : «Δεν μπορούμε να παρακάμψουμε τα όργανα που παράγουν νόμους ούτε να στοχοποιήσουμε άτομα» !!!

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πύργος-Έργο Πολιτών», Αντώνης Καράμπελας, καταδίκασε το κείμενο του χρυσαυγίτη και ζήτησε την απόσυρσή του ενώ την διαφωνία του με το προκλητικό κείμενο εξέφρασε και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Μαζί Μπροστά», Γιώργος Ανδριόλας.

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου στο ζήτημα της Σχολικής Επιτροπής Ββάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία συμμετέχει ακόμη ο χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος.

Πηγή: Apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter