Ποιους «άσους στο μανίκι» έχουν οι ανακριτές για το διπλό φονικό της Κύπρου

Ποιους «άσους στο μανίκι» έχουν οι ανακριτές για το διπλό φονικό της Κύπρου

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγούνται εκ νέου την Κυριακή, η συμβία του 33χρονου ο οποίος ομολόγησε ότι διέπραξε το διπλό φονικό στον Στρόβολο της Κύπρου καθώς και ο ετεροθαλής αδελφός του.

Ο Λοΐζος Τζιωνής σύμφωνα με τα όσα ανέφερε την Παρασκευή ενώπιον Δικαστηρίου ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας Κουμέττος Κουμέττου, ομολόγησε ότι διέπραξε το στυγερό έγκλημα.

Η συμβία του 33χρονου Τζιωνή φέρεται σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν να γνωρίζει το πώς εκτυλίχθηκε το μακελειό του Στροβόλου. Όπως ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης, ο 33χρονος είχε δώσει οδηγίες σε αυτήν και τον ετεροθαλή αδελφό του. Τους είχε πει να περιμένουν στο σπίτι του και μόλις λάβουν τηλεφώνημά του να μεταβούν στη Ζαλόγγου προκειμένου να παραλάβουν τα κλοπιμαία. Όπως ανέφερε η ίδια, ο ύποπτος της είχε αναφέρει ότι «ίσως χρειαστεί να σκοτώσουν τους ένοικους της οδού Ζαλόγγου». Γύρω στις 22.00 όπως ανέφερε, ο 33χρονος έφυγε για το σπίτι του ζεύγους μαζί με το άλλο πρόσωπο, δηλαδή την τέταρτη κατά σειρά σύλληψη.

Η ίδια στην ανάκρισή της ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο διαπράχθηκαν τα αδικήματα όπως της τα εξιστόρησε σε μεταγενέστερο στάδιο ο ύποπτος. Ο ίδιος όπως ακούστηκε και χθες Παρασκευή στο Δικαστήριο, ανακρίθηκε γραπτώς και παραδέχθηκε ότι σκότωσε τα δυο θύματα και οδήγησε μάλιστα την Αστυνομία στο σπίτι όπου υπέδειξε πως μπήκε στο σπίτι και τα σημεία που διέπραξε τα αδικήματα.

Πηγή sigmalive.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter