Ποιους προστατεύετε τελικά κύριε Μητσοτάκη;

Ποιους προστατεύετε τελικά κύριε Μητσοτάκη;

Οσο περνούν οι ημέρες και η ελληνική οικονομία αντικρίζει με δέος και πανικό την καταστροφή που έρχεται, τόσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη διοχετεύει προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις τα κονδύλια που διαθέτει για την αντιμετώπιση της κρίσης λόγω της πανδημία του κορονοϊού.

Βλέποντας επίσης τα τεράστια κονδύλια που διαθέτουν άλλες χώρες για να σώσουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις τους όπως η Ιαπωνία €1 τρις, η Ιταλία €750 δις, τόσο αποκαλύπτεται η κοροϊδία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας προς τους πολίτες, όταν υποστηρίζει ότι αυτή λαμβάνει μέτρα win-win. Λες και οι άλλες χώρες εκτιμούν λάθος την κατάσταση και αξιοποιούν τώρα τα κονδύλια που διαθέτουν.

Αλλά μόνο χθες, το documentοnews.gr αποκάλυψε το πάρτι αναθέσεων του υπουργείου Παιδείας που προτιμά να αποδεσμεύσει κρατικό χρήμα για ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές υπηρεσίες στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μαθαίνουμε στο Σπίτι» αντί να αξιοποιήσει αναλόγως τους ανθρώπινους πόρους του υπουργείου και να κατευθύνει αυτά τα κονδύλια προκειμένου όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στην τηλε-εκπαίδευση.

Επίσης αποκάλυψε με ποια κριτήρια και σε ποια ΜΜΕ μοιράζει τα 11 εκατομμύρια ευρώ της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Όλα τα παραπάνω ίναι κλάσμα των όσων διοχετεύουν τα κυβερνητικά στελέχη προς άγνωστη κατεύθυνση με το πρόσχημα της παροχής βοήθειας προστασίας από την πανδημία. Μόνο προς τους εργαζόμενους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν διοχετεύει βοήθεια. Γιατί όλα αυτά που εξήγγειλε είναι ασπιρίνη για όσα έρχονται.

Ανεργία και φτώχεια θα κατακλύσουν τη χώρα. Τα μαγαζιά θα κλείσουν λόγω έλλειψης αγοραστικού κοινού και δυστυχώς αυτό που βλέπει κανείς σήμερα οδηγώντας στην Πατησίων και στις άλλες κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας και των άλλων πόλεων της χώρας θα είναι το μόνιμο μοτίβο.

Γιατί από όλη αυτή την καταστροφή οι μόνοι που θα επωφεληθούν θα είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις που με τις απολύσεις και τους μισθούς πείνας που θα δίνουν ελέω των διατάξεων Βρούτση θα μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους.

Το πρόγραμμα #ΜένουμεΌρθιοι των €26 δις. που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με την αξιοποίηση των €14 δις. του μαξιλαριού είναι η μόνη λύση για να σωθεί η ελληνική οικονομία και οι εργαζόμενοι από τη μοίρα που τους επιφυλάσσουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί του.

Όμως το να σωθούν δέκα-είκοσι επιχειρήσεις και αυτοί που βοήθησαν να ανέβει στην εξουσία η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε τίποτα δεν εγγυάται ότι θα σωθεί και η ίδια, καθώς είναι σίγουρο ότι ο ελληνικός λαός θα της επιφυλάξει την ίδια τύχη που του επιφύλασσε.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter