Πολάκης: 100 εκατομμύρια λιγότερα στους λογαριασμούς των αγροτοκτηνοτρόφων – Πού πήγαν τα λεφτά;

Πολάκης: 100 εκατομμύρια λιγότερα στους λογαριασμούς των αγροτοκτηνοτρόφων – Πού πήγαν τα λεφτά;

Ένα μεγαλειώδες μπάχαλο είναι σε εξέλιξη με την εξόφληση της επιδότησης αγροτών και κτηνοτρόφων για το 2020. Στους λογαριασμούς τους κατατέθηκαν λιγότερα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό τονίζει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση στο Facebook και με βάση τα στοιχεία που παρουσίασαν οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Αραχωβίτης και Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

100 εκατομμύρια ΛΙΓΟΤΕΡΑ στους λογαριασμούς των αγροτοκτηνοτρόφων στην «εξοφληση»της επιδότησης για το 2020!!!!!

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ;;;

18.12.2020, ΔΗΛΩΣΗ Αραχωβίτης – Τελιγιορίδου: Και όμως κατάφεραν να τα κάνουν χειρότερα: Μεγαλειώδες «μπάχαλο» στην εξόφληση του τσεκ.

Άλλο ένα μεγαλειώδες «μπάχαλο» εξελίσσεται στην πληρωμή της βασικής ενίσχυσης μετά το πρώτο των κορωνοενισχύσεων. Αντιφατικές ανακοινώσεις μόλις χτες καθησύχαζαν ότι όλα ρυθμίστηκαν με την απονομή δικαιωμάτων από το εθνικό απόθεμα, ενώ σήμερα είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι εμπλοκές είναι τέτοιες που αποφάσισαν να πετσοκόψουν τα ποσά στους δικαιούχους για να κρατήσουν μια ουδόλως ευκαταφρόνητη «πισινή».

Πρώτο μέλημα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 ήταν ο χρονοπρογραμματισμός των πληρωμών των ενισχύσεων στους αγρότες μας. Και πράγματι, από τότε και για όλα τα χρόνια της διακυβέρνησής μας, ο αγρότης ελάμβανε έγκαιρα και στις ημερομηνίες που ανακοινώνονταν τις πληρωμές των ενισχύσεων στους λογαριασμούς τους.

Ο αγρότης ήξερε πότε ακριβώς θα έχει την ρευστότητα που είναι απαραίτητη για να προγραμματίσει τις υποχρεώσεις του, την κάλυψη των αναγκών της οικογένειάς του αλλά και της καλλιέργειας/εκτροφής του. Ρευστότητα απαραίτητη μετά το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Φέτος όμως οι αγρότες θυμούνται ξανά τι σημαίνει να μην τηρείται κανένα χρονοδιάγραμμα, καμία προθεσμία, ημερομηνία αλλά, δυστυχώς από ότι φαίνεται, και καμία δέσμευση ως προς το πόσο και πότε. «Εμπρός πίσω!» είναι το σύνθημα της κυβέρνησης της ΝΔ.

Σε μια χρονιά με ατελείωτα προβλήματα που γεννά η ανικανότητα της Κυβέρνησης της ΝΔ να διαχειριστεί την πανδημία του Κορωναϊού τόσο σε υγειονομικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, αυτή συνεχίζει να παράγει συνεχώς καινούργια.

Ο παραγωγικός κόσμος της χώρας κουράστηκε από την ανικανότητα και την ανεμελιά σας και τα «μπάχαλα» της κανονικότητάς σας. Όσο κι αν προσπαθείτε να κρατηθείτε πίσω από την βιτρίνα των δικών σας ΜΜΕ με λίστες Πέτσα ή απειλές Γεωργιάδη, ο λαός σας γυρίζει την πλάτη. 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2772424419667688&id=100007004708966

Μυστικά & Documento

26/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter