Πολάκης: 50 ασθενείς περιμένουν αυτή τη στιγμή για εισαγωγή σε ΜΕΘ – Πόσοι θα ζήσουν κ. Γεραπετρίτη;

Πολάκης: 50 ασθενείς περιμένουν αυτή τη στιγμή για εισαγωγή σε ΜΕΘ – Πόσοι θα ζήσουν κ. Γεραπετρίτη;

Την μακρά λίστα ασθενών με κορονοϊό που αναζητούν αγωνιωδώς ένα κρεβάτι σε κάποια ΜΕΘ δημοσιεύει ο βουλευτής Χανιών του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

«50 (ολογράφως ΠΕΝΗΝΤΑ ) ασθενείς στη λίστα του ΕΚΑΒ για εισαγωγή σε ΜΕΘ, αυτή τη στιγμή!!!!» γράφει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook, παρουσιάζοντας την ανικανότητα που έχει δείξει η κυβέρνηση ένα χρόνο μετά την εμφάνιση της πανδημίας στην ενίσχυση του ΕΣΥ, με αποτέλεσμα να ασφυκτιούν για ακόμα μία φορά τα νοσοκομεία. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποτύχει παταγωδώς να ενισχύσει με κρεβάτια και με προσωπικό τα νοσοκομεία της χώρας φτάνοντας για ακόμα μία φορά στο παρά ένα και με την πληρότητα την Αττική να αγγίζει τα 95% για να ενισχύσει το ΕΣΥ με ακόμη 70 κρεβάτια ΜΕΘ την ώρα που ήδη στη λίστα του ΕΚΑΒ για εισαγωγή βρίσκονται 50 ασθενείς με κορονοϊό. 

Ο Παύλος Πολάκης γράφει χαρακτηριστικά στο facebook:

50 (ολογράφως ΠΕΝΗΝΤΑ ) ασθενείς στη λίστα του ΕΚΑΒ για εισαγωγή σε ΜΕΘ, αυτή τη στιγμή!!!!

Οι μισοί από λοίμωξη COVID-19!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 1200 ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ;;;;;;;;Ήταν «πεταμένα λεφτά» ε;;

ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΚΡΕΒΒΑΤΙ;;;;;;;

(ΥΓ.δεκα σελίδες η ηλεκτρονική λίστα με πέντε ασθενείς σε κάθε σελίδα,έβαλα φωτογραφίες που μου έστειλαν συνάδελφοι την τελευταία σελίδα και έναν ασθενή με προσοχή στα προσωπικά δεδομένα )

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter