Πολάκης αφιερώνει στους Χρυσαυγίτες και στα …ρετάλια του ΛΑΟΣ για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

Πολάκης αφιερώνει στους Χρυσαυγίτες και στα …ρετάλια του ΛΑΟΣ για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

Στα “ρετάλια του ΛΑΟΣ” με σαφείς αναφορές, χωρίς να τους κατονομάζει, στον Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και στον Μάκη Βορίδη αναφέρεται η ανάρτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

“Σιγά μην ανοίξουμε διάλογο με τα φασισταριά” γράφει ο Παύλος Πολάκης που τόλμησαν να πουν για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη:

Αφιερωμένο στους Χρυσαυγίτες και κάτι ρετάλια του ΛΑΟΣ που τόλμησαν να πουν για τους νεκρους του Πολυτεχνειου!! Σιγά μην ανοίξουμε και διάλογο με τα φασισταριά …

Ντερτιλής ….“Με παραδέχεσαι ρε; Σαράντα πέντε χρονών άνθρωπος και με τη μία στο κεφάλι !”»…..<<Ο ταγματάρχης Ντερτιλής βγάζει από το μπουφάν το περίστροφο και πυροβολεί. «Ο νεαρός έπεσε σαν κοτόπουλο», περιγράφει στην κατάθεσή του ένα χρόνο αργότερα ο οδηγός του Ντερτιλή ο 21 ετών τότε Αντώνης Αγριτέλης, και συνεχίζει: «Μετά το φόνο ο Ντερτιλής σαν να μη συνέβαινε τίποτα μπήκε στο τζιπ και χτυπώντας με στην πλάτη μου είπε: “Με παραδέχεσαι ρε; Σαράντα πέντε χρονών άνθρωπος και με τη μία στο κεφάλι !”»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2191570347753101&set=a.1386435318266612&type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter