Πολάκης: Αντί για ανάπτυξη, η ΝΔ έφερε σύνταξη στα 72!

Πολάκης: Αντί για ανάπτυξη, η ΝΔ έφερε σύνταξη στα 72!

«Η ανάπτυξη δεν ήρθε! Ποιο 4% που υποσχόταν προεκλογικά;; Με 1,8% έκλεισε το 2019 και αυτό γιατί το μισό χρόνο κυβερνούσε ο Συριζα .(με μείωση μεγάλη το τελευταίο τρίμηνο του 19)», σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook.

Στηλιτεύει επίσης το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο Βρούτση, αλλά και το γεγονός ότι καμιά ξένη επένδυση τελικά δεν ήρθε στη χώρα τους τελευταίους μήνες. Γράφει τα ακόλουθα:

«ΑΝΤΙΘΕΤΑ ήρθε η σύνταξη στα 72,η κατάργηση του μερίσματος που μοιράζαμε τρία χρόνια για τα 3/4 των δικαιούχων ,η κατάργηση της 13ης σύνταξης που και αυτοί ψήφισαν πέρυσι !!

ΕΠΙΣΗΣ το Ελληνικό δεν ξεκίνησε ,ΞΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ τους τελευταίους μήνες ,και βέβαια καταργήθηκε πρακτικά η διαιτησία και η επεκτασιμότητα των συλλογικών συμβάσεων .Για τις αυξήσεις δε που έταζαν στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα προεκλογικά, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!! (ταδωσε λέει ο Συριζα μαζεμένα με το 11% αύξηση πέρυσι…)

ΤΕΛΟΣ, αύξηση της ανεργίας το δεύτερο εξάμηνο του 2019 μετά από πέντε χρόνια διαρκούς πτώσης !!!

ΥΓ .ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ!!!!(εμετική προσπάθεια κάποιων καναλιών ,λέγε με ΣΚΑΙΞΕΦΤΙΛΕΣ,να το ρίξουν εκεί)»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter