Πολάκης από το Ελληνικό: Το ξεφτίλισμα των Μωυσήδων και των πωλητών νανογιλέκων! (Video)

Πολάκης από το Ελληνικό: Το ξεφτίλισμα των Μωυσήδων και των πωλητών νανογιλέκων! (Video)

Ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων, είπε να σταματήσει, γυρνώντας από την Κρήτη στο Ελληνικό για να δει τα έργα που διαφήμιζε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης…

Εκεί έκανε και το βίντεο που ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook. 

«Άκρα του τάφου σιωπή», αναφέρει μεταξύ άλλων»

Διαβάστε το κείμενό του και δείτε την εικόνα: 

«Το «εργοτάξιο» του ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ μπουλντοζιερη, που θα ξεκίναγε σε δέκα μέρες τον Ιούλιο του 2019 που γίναν κυβέρνηση, όπως είναι σήμερα 2/11/2020 μετά από 16 μήνες !!!

Ο ορισμός του ξεφτιλίσματος των Μωυσήδων, των πωλητών νανογιλέκων που γίναν υπουργοί και των ΠΕΤΣΟταϊσμενων ΜΜΕ που ξεκοκαλίζουν τα λεφτά του «μαξιλαριού»…»

«Επισκέφθηκα σήμερα 2 Νοεμβρίου 2020 τις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τις εργασίες κατεδάφισης και τα λοιπά έργα της «εμβληματικής επένδυσης που είναι σε εξέλιξη», σύμφωνα με επίσημες κυβερνητικές δηλώσεις, τόσο από τα χείλη του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεγωργιάδη όσο και του Πρωθυπουργού.

Αυτό που είδα όμως, και που μπορεί κάθε καλόπιστος πολίτης να διαπιστώσει πηγαίνοντας στην περιοχή, ήταν “άκρα του τάφου σιωπή”, η πλήρης ακινησία και απραξία. Πρόκειται για έναν εμπαιγμό, που όμως όταν εκπορεύεται από δημόσια χείλη γίνεται χυδαίος. Αποφάσισα λοιπόν να καταγράψω την σημερινή εμπειρία μου σε ένα εξαιρετικά μικρό βίντεο (μικρότερο των 2 λεπτών) για να φτάσει η πραγματικότητα στους πολίτες. Μια πραγματικότητα που τα συστημικά κανάλια αποσιωπούν συστηματικά εδώ και καιρό.

Καλώ τα μεγάλα τηλεοπτικά (και μη) μέσα ενημέρωσης να αναμεταδώσουν αναλλοίωτο αυτό το βίντεο-καταγραφή, αν βέβαια τους το επιτρέψει ο κ. Πέτσας, προκειμένου να δικαιολογήσουν έμπρακτα τον διακηρυγμένο ρόλο τους για έγκυρη και ακηδεμόνευτη ενημέρωση.

Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter