Πολάκης: Δείτε ολόκληρη την αντιπαράθεσή του με τους δημοσιογράφους – Καταγγέλλει «κοπτοραπτική» (Video)

Πολάκης: Δείτε ολόκληρη την αντιπαράθεσή του με τους δημοσιογράφους – Καταγγέλλει «κοπτοραπτική» (Video)

 «Όλοι σας, και δεν εννοώ εσάς προσωπικά αλλά τα αφεντικά σας, όλοι σας και μόνος μου, σας έχω», αυτή ήταν η οργισμένη δήλωση του Παύλου Πολάκη χθες στον Ερυθρό Σταυρό όπως φαίνεται στο βίντεο χωρίς το μοντάζ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας καταγγέλλει την αποσπασματική μετάδοση των δηλώσεών του αλλά και εν γένει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται το έργο του Υπουργείου σε πολλά ΜΜΕ.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη και δείτε το βίντεο με ολόκληρη την αντιπαράθεση που είχε με τους δημοσιογράφους: 

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ,ΣΑΣ ΕΧΩ!!!Ολόκληρη η συνομιλία σημερα το μεςημερι με τους “δημοσιογραφους σε διατεταγμένη υπηρεσία” μετά τα εγκαίνια στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.(ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΧΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ και βέβαια το τι έγινε μέσα στο νοσοκομείο και το αμφιθέατρο δεν το δείχνουν )

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2236186789958123&id=100007004708966

Δείτε ολόκληρη την ομιλία Πολάκη κατά τα εγκαίνια στον Ερυθρό Σταυρό

https://www.facebook.com/depminister.of.health/videos/397308547740649/

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ 30-1-2019

Εδώ το βίντεο της τοποθέτησής μου σήμερα στα Εγκαίνια της νέας πτέρυγας στον Ερυθρό Σταυρό, του νέου χώρου για το φαρμακείο του Νοσοκομείου και ενός υπερσύγχρονου ιατρικού μηχανήματος.
Μια εξαιρετική εκδήλωση με πολύ κόσμο (ανάμεσά τους και γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου) και δυνατές αφηγήσεις για το χτες, το σήμερα και το αύριο του Νοσοκομείου…!

Gepostet von Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis am Mittwoch, 30. Januar 2019

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter