Πολάκης: Δεν υπάρχει θέμα διατάραξης της κυβερνητικής συνοχής

Πολάκης: Δεν υπάρχει θέμα διατάραξης της κυβερνητικής συνοχής

«Το κακό είναι ότι η ΝΔ δυστυχώς προσπαθεί να γράψει άλλο ένα επεισόδιο στην προσπάθεια της αριστερής παρένθεσης», δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης

«Μυστική διπλωματία, όπως είπε ο κ. Κοτζιάς, είναι να συνεννοούνται δύο χώρες μυστικά εναντίον μιας τρίτης ή τέταρτης χώρας», ανέφερε μιλώντας στον Realfm και συμπλήρωσε:

«Μυστική διπλωματία είναι να κάνεις διαπραγμάτευση με μια διπλανή χώρα όχι με τους καθ’ ύλην αρμόδιους πολιτικούς, κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά με εξωθεσμικούς παράγοντες, συμβούλους και παρασυμβούλους και τα αποτελέσματα της συμφωνίας να μην βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας» δήλωσε.

«Το κακό είναι ότι η ΝΔ δυστυχώς προσπαθεί να γράψει άλλο ένα επεισόδιο στην προσπάθεια της αριστερής παρένθεσης. Θέλει να πατήσει πάνω στα πατριωτικά αισθήματα της πλειοψηφίας του πληθυσμού, τα οποία δυστυχώς αφήνει να ντύνονται με εθνικιστικές και ακροδεξιές κορώνες και εκφορές του λόγου, προκειμένου να πετύχει την πτώση της κυβέρνησης» τόνισε.

«Την απάντηση την έδωσε και ο κ. Καμμένος, δεν υπάρχει κανένα θέμα πτώσης της κυβέρνησης και διατάραξης της κυβερνητικής συνοχής», συμπλήρωσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter