Πολάκης διαψεύδει δημοσίευμα και δίνει τα στοιχεία για τους τραυματίες και τις εντατικές

Πολάκης διαψεύδει δημοσίευμα και δίνει τα στοιχεία για τους τραυματίες και τις εντατικές

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, διαψεύδει δημοσιεύμα για τις συνθήκες που επικράτησαν στις εντατικές μονάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Ο κ. Πολάκης δίνει στοιχεία για όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της “Εφημερίδας των Συντακτών” και επιφυλάχτηκε να απαντήσει αύριο ακόμη πιο αναλυτικά. Τέλος επανέλαβε τις ευχαριστίες τους για την άψογη στάση των εργζομένων στο ΕΚΑΒ, στο ΕΚΕΠΥ,στους γιατρούς, νοσηλευτες και ολο το προσωπικο των νοσοκομειων και τις διοικήσεις τους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη:

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !!!!!!! οι ασθενεις, οι γιατροι και ολοι οι εργαζομενοι των νοσοκομειων το ξερουν..Απο το πρωτο βραδυ ο αριθμος των ασθενων που νοσηλευονται στις ΜΕΘ (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ,ΣΙΣΜΑΝΟΣΛΕΙΟ, ΚΑΤ, ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ ΣΟΦΙΑ κυριως που σηκωσαν το μεγαλο βαρος και Θριασειο ) κυμαινεται απο 9 εως 11. Με βαση τις ενδειξεις εισαγωγης που ειχαν ,την επιβαρυνση τους και το γεγονος οτι καποιοι δυστυχως κατεληξαν .-Ο ασθενης που αναφερεται ΨΕΥΔΩΣ στο αρθρο οτι εμεινε δυο μερες εκτος μεθ, μεταφερθηκε ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤ.-Οι ασθενεις που αναφερεται στο ρεπορταζ πως πηγαν στο Γενημματας, μεταφερθηκαν δυο μερες μετα απο το σισμανογλειο εκει ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΘ ,αλλα στην πλαστικη χειρουργικη για να αντιμετωπιστουν χειρουργικα τα εγκαυματα τους.Επισης μεταφερθηκαν 2 απο τον ευαγγελισμο και 8 απο το σισμανογελειο στο Θριασειο στην πλαστικη χειρουργικη.Ο ενας χρειαστηκε ΜΕΘ και νοσηλευτηκε στο ΛΑΤΣΕΙΟ-ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ το βραδυ τησ δευτερας αντιμετωπισε και διαχειριστηκε πανω απο 185 τραυματιες απο τους οποιους αυτη τη στιγμη νοσηλευονται 43 ενηλικες (10 σε ΜΕΘ) και 1 παιδι. Όλοι οι ασθενεις ελαβαν και λαμβανουν την περιθαλψη που απαιτει η κατασταση τους στις κλινικες και στις μοναδες που αυτο μπορει να γινει.-Περι κλειστων κρεβατιων που αναφερονται στο αρθρο δυο κουβεντες μονο που η συντακτης σιγουρα τα ξερει αλλα δεν τα αναφερει…Τον οκτωβρη του 2015 λειτουργουσαν 438 κρεββατια ΜΕΘ στα νοσοκομεια της χωρας,Τωρα λειτουργουν 565.εχουν προκηρυχθει απο το φλεβαρη και οι 188 κενες θεσεις ΜΟΝΙΜΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ και ηδη με την ολοκληρωση των κρισεων ενα μεγαλο μερος εχει αναλαβει υπηρεσια .ΠΟΙΟΣ το ειχε κανει αυτο ποτε???

ΑΥΤΑ σαν πρωτη συντομη απαντηση γιατι αυριο θα υπαρξει αναλυτικη στην εφημεριδα.Εγω θελω να ξαναευχαριστησω τους εκαβιτες ,το εκεπυ,τους γιατρους νοσηλευτες και ολο το προσωπικο των νοσοκομειων και τις διοικησεις που απο την ανατολικη αττικη και το λιμανι της ραφηνας εφτιαξαν μια αλυσσιδα ζωης για τους συνανθρωπους μας,η οποια δουλεψε σκληρα το βραδυ της τραγωδιας.

Ευχαριστω επισης τους εθελοντες απο τον ιατρικο συλλογο αθηνων και αλλους που εσπευσαν στο λιμανι της ραφηνας εκεινο το βραδυ προσφεροντας πρωτες βοηθειες

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2122066398036830&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter