Πολάκης: Δικαιώθηκα για Πουλή και ΚΕΕΛΠΝΟ – Επίθεση σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

Πολάκης: Δικαιώθηκα για Πουλή και ΚΕΕΛΠΝΟ – Επίθεση σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

Δικαίωση αισθάνεται ο Παύλος Πολάκης στις δίκες που είχε με τον Σταμάτη Πουλή και όσα είχε αναφέρει ως Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας για τις αμαρτωλές συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και με την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. Με αφορμή τις δύο δικαστικές αποφάσεις εξαπέλυσε επίθεση σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

Το δικαστήριο στην υπόθεση Πουλή αποφάνθηκε ότι δεν υπήρξε συκοφαντική δυσφήμιση και ότι ήταν αληθείς οι καταγγελίες για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Η φράση «Ούστ κοπρόσκυλα, στις τρύπες σας. Τελειώσατε» κρίθηκε ότι υπερέβη το αναγκαίο θεμιτό της κριτικής. 

Για την υπόθεση με τη Βίκυ Σταμάτη από το 1 εκατομμύριο ευρώ που ζητούσε, το δικαστήριο επιδίκασε 2.000 ευρώ στον κ. Πολάκη καθώς του αναγνώρισε δικαιολογημένη αγανάκτηση λόγω της χειρονομίας που είχε κάνει η κυρία Σταμάτη.

Αυτά αναφέρει, με την κριτική στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook. Μάλιστα ο κ. Πολάκης λέει: τόσα αξίζετε, και αναφέρει τα χρηματικά ποσά που του επιδικάστηκαν.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη: 

ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ (χιλιαρικα)..ΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΟΣΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ….αντιςτοιχως!!!!!

Τι κι αν έσπευσαν να πανηγυρίσουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ την “καταδίκη” του Παύλου Πολάκη και την “καμπάνα” από τις αποφάσεις των δικαστηρίων για τις υποθέσεις της αντιδικίας με τον Σταμάτη Πουλή και την Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Κατά την προσφιλή τους τακτική, πολλά μέσα έριξαν “χαμηλά” την βασικότερη πτυχή και στις δύο υποθέσεις που είναι ότι ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας ουσιαστικά δικαιώθηκε πλήρως πολιτικά.

Στη μεν υπόθεση με τον Σταμάτη Πουλή δεν υπήρξε συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς όλα όσα είχε καταγγείλει για συγκεκριμένες συμβάσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν αληθή, ενώ στην υπόθεση με τη Βίκυ Τσοχατζοπούλου το πρωτόδικο Δικαστήριο επιδίκασε μόνο 2.000 Ευρώ από το 1.000.000 ευρώ που ζητούσε εκείνη, για τις εκφράσεις, «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί».

Σε επικοινωνία με τον Εμμανουήλ Καπνισάκη, ο οποίος είναι πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ.Πολάκη, δήλωσε πως:

«Τόσο η απόφαση του Εφετείου Αθηνών επί της αγωγής του κυρίου Στ. Πουλή, όσο και η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών επί της αγωγής της κυρίας Β. Τσοχατζοπούλου, δικαίωσαν πολιτικά τον εντολέα μου κ. Παύλο Πολάκη.

Στην περίπτωση του κου. Πουλή, ενώ με την αγωγή ζητείτο αποζημίωση για ηθική βλάβη λόγω συκοφαντικής δυσφήμησης, το Εφετείο δέχθηκε ότι όσα ανήρτησε στο ‘facebook’ ο πρώην Υπουργός για τον κ. Πουλή σχετικά με τις καταγγελλόμενες συμβάσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν αληθή και δεν στοιχειοθετούσαν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Η απόφαση έκρινε ότι ο εντολέας μου υπερέβη το αναγκαίο της θεμιτής κριτικής, καθώς στην ανάρτησή του διαλαμβανόταν η φράση “Ουστ κοπρόσκυλα, στις τρύπες σας. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…”

Στην περίπτωση της κας. Τσοχατζοπούλου, η οποία ζητούσε αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 1.000.000 ευρώ ένεκα επικαλούμενης προσβολής της προσωπικότητάς της από σχετική ανάρτηση του εντολέα μου, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών επεδίκασε το ποσό των 2.000 ευρώ κρίνοντας ότι ο κ. Πολάκης εξύβρισε μεν την ενάγουσα, αναγνωρίζοντας όμως ότι προέβη στην πράξη του αυτή από δικαιολογημένη αγανάκτηση λόγω της προηγηθείσας, άσεμνης, χειρονομίας της κυρίας Τσοχατζοπούλου».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2428974440679356&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter