Πολάκης έξαλλος κατά ΜΜΕ και ορισμένων επιχειρηματιών: Όλα τα σφυριά του συστήματος χτυπάνε… (Photos)

Πολάκης έξαλλος κατά ΜΜΕ και ορισμένων επιχειρηματιών: Όλα τα σφυριά του συστήματος χτυπάνε… (Photos)

Με μια ανάρτηση σχολιάζει την επίθεση που δέχεται η Κυβέρνηση μέσω ψευδών ειδήσεων, εντυπώσεων αλλά και ενός ιδιότυπου οικονομικού πολέμου λίγες μέρες πριν τις κάλπες ο Παύλος Πολάκης. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, τονίζει ότι η κυβέρνηση θα αντέξει κι ας τη “χτυπάνε όλα τα σφυριά του συστήματος”Δείτε ολόκληρο το κείμενο και τις φωτογραφίες στο Facebook ο κ. Πολάκης:

Η αντιπολίτευση και τα συστημικά ΜΜΕ μαζι με κάποιους οικονομικούς “πυλώνες” του συστήματος ,βλέποντας την ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυναμική του Συριζα εχουν πάθει παράκρουση:1)διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για αποφαςη του ΣΤΕ και τα δώρα των δημοςιο υπαλλήλων ,αμεσως μολις ο Αλεξης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για δώρο Χριστουγέννων με βάση την εξέλιξη των μεγεθών της οικονομίας .Οργιλη διάψευση απο το ΣΤΕ .2) Παρουσιάζουν φωτογραφίες απο την πλατεία του Αγρινιου το απόγευμα ,πριν μαζευτεί ο κόσμος και λενε για “μισοάδεια πλατεία που μίλησε ο Τσιπρας”,κολλώντας και απο δίπλα μια “δημοσκόπηση ” με 6,5 % διαφορα!!!(πάνε τα 15αρια και τα 12 άρια βεβαια…)3) Καποιοι ιδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων ανακοινώνουν ΑΠΕΡΓΙΑ Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο !!!!!! πριν τις εκλογές (οταν η δουλειά θα ειναι ετςι κι αλλιως πολύ πεσμένη) για να διαμαρτυρηθούν για το claw back που τους επιβάλλει ο Εοπυυ …..Κάποιοι (οχι όλοι) γλυκάθηκαν φαινεται με τις εξαγγελίες του Μητσοτακη για εκχώρηση των μηχανημάτων των νοσοκομείων σε ιδιώτες (με δώρο τους εργαζόμενους ) και είπαν να βοηθήσουν το παιδί που δεν τραβάει μπας και κερδίσει τις ευρωεκλογές και υλοποιηθεί το ντιλ μετα!!

Ολα τα σφυριά του συστήματος χτυπάνε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…. Ο λαός ΕΧΕΙ αποφασισει :ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ …Κυριακή Κοντη γιορτή…. Κρατείστε τα πρωτοσέλιδα και τις δημοςκοπηςεις να τα δούμε παρέα τη Δευτέρα….ΥΓ προς ιδιώτες εργαστηριακούς γιατρούς :μην παίζεται το παιχνιδι της αντιπολίτευσης ,άλλος ο ΕΟΠΥΥ του 13-14 και άλλος ο ΕΟΠΥΥ του 19 …και το ξέρετε….

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2302349356675199&id=100007004708966

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter