Πολάκης: Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη

Πολάκης: Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη

«Η στήριξη και αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας αποτελεί ξεκάθαρη πολιτική επιλογή της κυβέρνησης, η οποία δεν πρόκειται να καμφθεί από κανενός είδους εκβιασμό ή απειλή ποινικοποίησης», διαμηνύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με αφορμή τη συζήτηση, στο Μονομελές Πρωτοδικείο, των αγωγών της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της Μ. Γιαννάκου, κατά του Παύλου Πολάκη.

Οι ενάγοντες διεκδικούν αποζημίωση από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ύψους 200.000 ευρώ, για δυσφημιστική ανάρτησή του στο Facebook. «Η ένδεια επιχειρημάτων και οι προσταγές των κομματικών διευθυντηρίων οδηγούν την πλειοψηφία του ΔΣ της ΠΟΕΔΗΝ στη μεταφορά της πολιτικής αντιπαράθεσης στις αίθουσες των δικαστηρίων», αναφέρει σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και συνεχίζει:

«Δεν θα ανταποκριθώ στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης και των καθοδηγούμενων συνδικαλιστών να ποινικοποιήσουν την πολιτική αντιπαράθεση. Είμαι πεπεισμένος πως και η Ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εμποδίσει την ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου».

Μυστικά & Documento

14/08/2022, 05:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter