Πολάκης: Γαλαντόμοι οι υπουργοί του Μητσοτάκη – 10.416€ ετήσια συνδρομή στο Αθηναϊκό Πρακτορείο από τον Μηταράκη

Πολάκης: Γαλαντόμοι οι υπουργοί του Μητσοτάκη – 10.416€ ετήσια συνδρομή στο Αθηναϊκό Πρακτορείο από τον Μηταράκη

Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι γαλαντόμοι, ειδικά όταν πρόκειται για κρατικό χρήμα, και το έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές μέχρι σήμερα. 

Ένας από αυτούς είναι και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης ο οποίος μοιράζει λεφτά στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. Σύμφωνα με την απόφαση που έφερε στην δημοσιότητα με ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης, το υπουργείο Μετανάστευσης για ετήσια συνδρομή στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για ανάρτηση δελτίων τύπου πληρώνει το ποσό των 10.416€. 

Επίσης, για υπηρεσίες αποδελτίωσης το κόστος ανέρχεται στα 4.960€. Και όλα αυτά την ώρα που επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  τα ποσά αυτά ήταν τα μισά, όπως επισημαίνει ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχει ο τύπος! ΚΑΘΕ μέρα κάτι βρίσκω.

Εδώ: 1)Μηταράκης ετήσια συνδρομή στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για ανάρτηση δελτίων τύπου: 10.416€ (για όλη δήθεν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου). Βίτσας για την ίδια υπηρεσία διάρκειας 10 μηνών: 3.720€ !(φωτό 2-3-4-5)

2) Υπηρεσίες αποδελτίωσης για Υπουργό κ.α (τα ίδια πρόσωπα και στις 2 περιπτώσεις): Μηταράκης για 1 έτος 4.960€. Βίτσας για 1 έτος 2.380,80€! Φωτό (6-7-8-9)

Συμπέρασμα: αν είσαι υπουργός του Μητσοτάκη, γίνεσαι γαλαντόμος με το δημόσιο χρήμα. Αν είσαι υπουργός του Τσίπρα, μετράς και το τελευταίο λεπτό του ευρώ, για να διαφυλάξεις το μαξιλαράκι των 37δις που φτιάχθηκε με τις θυσίες του λαού….

ΥΓ1 Μουρχονται κάτι υποτιμητικές λέξεις στο μυαλό για να περιγράψω την κατάσταση του Μηταράκη όπως ΓΛΥΜΙΤΖΟΥΡΑΣ και κάτι άλλες χειρότερες αλλά κρατάω «πολιτικό πολιτισμό»…..

ΥΓ2….και ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ,τον περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του !!!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter