Πολάκης για fake news του Άδωνη: Πόσο ζωρισμένος μπορεί να είναι;

Πολάκης για fake news του Άδωνη: Πόσο ζωρισμένος μπορεί να είναι;

Για fake news κατηγορεί τον νυν υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ΠΑύλος Πολάκης.

Αφορμή μια ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη στο Twitter στην οποία ανέβασε άρθρο της Καθημερινής το οποίο μιλά για καταδίκη του Παύλου Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση, «αποκρύπτοντας την αθώωση στο Εφετείο»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

«Με ενημέρωσαν πριν λίγο (γιατί δεν χρησιμοποιώ το τουιτερ) πως ο ΑΔΩΝΗΣ Γεωργιαδης ,ο πρώην «Χαρβαρντ πρότζεκτ» της Νοβαρτις ,ο πρώην «8 εκατομμύρια διαφήμιση απ το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2013-14» και νυν «Μπουλντοζιερης του Ελληνικού» καθώς και «φύλακας-Αγγελος μαυραγοριτών και γεροΛαδάδων» … ανέβασε πριν λίγο απόψε άρθρο του 2018 της Καθημερινής που λέει πως καταδικάστηκα για συκοφαντική δυσφήμιση!!!!

Πρόκειται για το πρωτόδικο δικαστήριο με την ΠΟΕΔΗΝ του γνωστού Γιαννακου (όπου λόγω δουλειάς δεν ειχα παραστεί) που ο ΑΔΩΝΗΣ Γεωργιαδης το παρουσιάζει σαν τωρινό ,ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ,ο γελοιοδεστερος των υπουργών ,ΠΩΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ που έγινε στις 20/2/2020 αθωώθηκα πανηγυρικά !!!!

Πόσο ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΣ πρέπει να είσαι κακομοίρη μου που έχουν ξεφύγει μέχρι και 5000% πάνω οι τιμές σε ατομικά μέσα προστασίας του κοινού ,καθώς δεν προχωράς σε ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ με αστείες δικαιολογίες για να αναγκάζεσαι να κανείς τέτοιες αναρτήσεις!!!

Σε παραδίδω στη χλεύη της κοινωνίας !!

Αν έχεις ΤΣΙΠΑ φιλότιμου ,κατέβασε την και ζήτα συγγνώμη δημοσίως!

ΥΓ ανεβάζω και δυο φωτογραφίες από το ρεπορτάζ για το εφετείο (επειδή η πρώτη είναι από το Documento και μπορεί να σε πιάσει ντουβρουτζας και να μην το διαβάσεις ,σου ανέβασα και από το bankingnews.Οχι ο Σκαι δεν το είπε ,αν περίμενες να το μάθεις από κει)»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2548828252027307&id=100007004708966

Με ενημέρωσαν πριν λίγο (γιατί δεν χρησιμοποιώ το τουιτερ) πως ο ΑΔΩΝΗΣ Γεωργιαδης ,ο πρώην «Χαρβαρντ πρότζεκτ» της…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Sonntag, 29. März 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter