Πολάκης για… «Μηταρακειάδα»: Επί Νότη, ό,τι πάρεις τιμολογείται ως 23 φορές πιο ακριβά σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Πολάκης για… «Μηταρακειάδα»: Επί Νότη, ό,τι πάρεις τιμολογείται ως 23 φορές πιο ακριβά σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Στο τέλος θα γράψουμε βιβλίο και θα το ονομάσουμε «Μηταρακειαδα»» ή «Ο Νότης στο κάμπο με τα ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ»!!!», γράφει σε σαρκαστικό τόνο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης αποκαλύπτοντας το τεράστιο κόστος των διαφόρων εξόδων που κάνει ο Μηταράκης παραθέτοντας και πολύ συγκεκριμένα αριθμητικά στοιχεία.  

Γράφει τα ακόλουθα ο Π. Πολάκης στο facebook:

«Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Μετά την απομαγνητοφώνηση (την οποία πληρώνει 23 φορές πιο ακριβά από ό,τι πλήρωνε η Αχτσιόγλου), μετά την φύλαξη των Γραφείων Ασύλου (την οποία πληρώνει 18 φορές πιο ακριβά από ό,τι πλήρωνε ο Μουζάλας), μετά την αγορά των “χρυσών” αναλογίων, ο Μηταράκης συνεχίζει ακάθεκτος!!!

Α) Για την επέκταση και συντήρηση του ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ λογισμικού προγράμματος της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου (που ο Μπαλάφας είχε αγοράσει και εγκαταστήσει το 2018 με 24.795€, πετυχαίνοντας έκπτωση για τα υλικά 98%,φωτό 4-5-6)αυτός δίνει στην ίδια εταιρεία 60.822€!!!

Δεν αγοράζει απολύτως τίποτα, αυξάνει μόνο την χωρητικότητα των εγγραφών του προγράμματος!!!! (Φωτό 1-3)

Β) Για τη συντήρηση του λογισμικού προγράμματος της Υπηρεσίας Ασύλου, για την οποία ο Βίτσας το 2019 είχε δώσει 6.917,96€, (φωτό 7-8) αυτός δίνει το 2020 στην ίδια εταιρεία 18.177,16€!! (Φωτό 9-10)

Επί Μηταράκη ό,τι πάρεις, τιμολογείται από 3 – 23 φορές πιο ακριβά σε σχέση με τον Σύριζα!!!

ΥΓ 1:ταχε πει ο Κωνστανταρας…(φωτό 1)

ΥΓ 2: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , «δημοσιογράφο των τριάκοντα αργύριων» ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ αυτά που γράφω παραπάνω!!!(στοίχημα δε βάζω βέβαια ,θα κλέψω εκκλησία )»

Μυστικά & Documento

28/11/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter