Πολάκης για… «Μηταρακειάδα»: Επί Νότη, ό,τι πάρεις τιμολογείται ως 23 φορές πιο ακριβά σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Πολάκης για… «Μηταρακειάδα»: Επί Νότη, ό,τι πάρεις τιμολογείται ως 23 φορές πιο ακριβά σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Στο τέλος θα γράψουμε βιβλίο και θα το ονομάσουμε «Μηταρακειαδα»» ή «Ο Νότης στο κάμπο με τα ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ»!!!», γράφει σε σαρκαστικό τόνο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης αποκαλύπτοντας το τεράστιο κόστος των διαφόρων εξόδων που κάνει ο Μηταράκης παραθέτοντας και πολύ συγκεκριμένα αριθμητικά στοιχεία.  

Γράφει τα ακόλουθα ο Π. Πολάκης στο facebook:

«Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Μετά την απομαγνητοφώνηση (την οποία πληρώνει 23 φορές πιο ακριβά από ό,τι πλήρωνε η Αχτσιόγλου), μετά την φύλαξη των Γραφείων Ασύλου (την οποία πληρώνει 18 φορές πιο ακριβά από ό,τι πλήρωνε ο Μουζάλας), μετά την αγορά των “χρυσών” αναλογίων, ο Μηταράκης συνεχίζει ακάθεκτος!!!

Α) Για την επέκταση και συντήρηση του ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ λογισμικού προγράμματος της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου (που ο Μπαλάφας είχε αγοράσει και εγκαταστήσει το 2018 με 24.795€, πετυχαίνοντας έκπτωση για τα υλικά 98%,φωτό 4-5-6)αυτός δίνει στην ίδια εταιρεία 60.822€!!!

Δεν αγοράζει απολύτως τίποτα, αυξάνει μόνο την χωρητικότητα των εγγραφών του προγράμματος!!!! (Φωτό 1-3)

Β) Για τη συντήρηση του λογισμικού προγράμματος της Υπηρεσίας Ασύλου, για την οποία ο Βίτσας το 2019 είχε δώσει 6.917,96€, (φωτό 7-8) αυτός δίνει το 2020 στην ίδια εταιρεία 18.177,16€!! (Φωτό 9-10)

Επί Μηταράκη ό,τι πάρεις, τιμολογείται από 3 – 23 φορές πιο ακριβά σε σχέση με τον Σύριζα!!!

ΥΓ 1:ταχε πει ο Κωνστανταρας…(φωτό 1)

ΥΓ 2: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , «δημοσιογράφο των τριάκοντα αργύριων» ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ αυτά που γράφω παραπάνω!!!(στοίχημα δε βάζω βέβαια ,θα κλέψω εκκλησία )»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter