Πολάκης για Μητσοτάκη: Υποκριτής και σφετεριστής επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας που είχε κλείσει!

Πολάκης για Μητσοτάκη: Υποκριτής και σφετεριστής επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας που είχε κλείσει!

Την πρόσφατη επίσκεψη-επιθεώρηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κέντρο Υγείας Πατησίων σχολίασε με δήλωσή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει:

«Έλαβα το εξής μήνυμα:

“Τι ειρωνεία… Ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης του 2013, της κυβέρνησης που αποφάσισε το κλείσιμο του νοσοκομείου Πατησίων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα ανερυθρίαστα και υποκριτικά απευθυνόμενος στο προσωπικό φαμφαρολογώντας, μίλησε για την εμπιστοσύνη που πρέπει να οικοδομηθεί με τους πολίτες. Κύριε πρωθυπουργέ, η εύλογη εμπιστοσύνη οικοδομείται και κερδίζεται με έργα όπως αυτό που με τα μάτια σας διαπιστώσατε, παίρνοντας ένα ερείπιο εγκαταλελειμμένο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εν καιρώ μνημονίων και ανοικοδομώντας το…, παρέδωσε μια σύγχρονη μονάδα υγείας στη υπηρεσία των πολιτών. Αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση οφείλεται στη διαφορετική πεποίθηση και αντίληψη που μας διακρίνει για ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα Υγείας. Όσες υποκριτικές επιθεωρήσεις και αν κάνετε, η επιλογή σας για ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα της υγείας εις βάρος του δημοσίου είναι εκκωφαντική”

Δεν έχω κάτι περισσότερο να προσθέσω στο μήνυμα αυτό. Από τη μεριά μου και με αυτή την ευκαιρία, να πω ένα μεγάλο “Μπράβο” στη Χρυσάνθη Κισκήρα, υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ επί ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν εκείνη που άνοιξε και λειτούργησε ξανά το Νοσοκομείο Πατησίων. Όσο για εσάς κ. Μητσοτάκη, (και) στην περίπτωση αυτή φανήκατε απλά υποκριτής και σφετεριστής της δουλειάς άλλων!»

Μυστικά & Documento

23/01/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter