Πολάκης για Νικολάου: Έδωσε απευθείας ανάθεση για Δημόσιες Σχέσεις

«Και σα να μη μας έφταναν όλα τούτα πρέπει να φροντίσουμε και το επικοινωνιακό προφίλ της κας Νικολάου» γράφει σε νέα του ανάρτηση στο facebook ο Παύλος Πολάκης για την Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου. 

Επανερχόμενος στα «έργα & ημέρες» της κυρίας Νικολάου σημειώνει: 

Στις 20/3/2020 γίνεται η δέσμευση πίστωσης (...)  24.800,00€ για «Ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης θεμάτων που αφορούν τις δημόσιες σχέσεις του γραφείου της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής»

Διαβάστε την ανάρτησή του Παύλου Πολάκη: 

«ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ Η ΚΥΡΙΑ!!!!

Έδωσε και ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 25.000 ευρώ για ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ !!!

Και σα να μη μας έφταναν όλα τούτα πρέπει να φροντίσουμε και το

Επικοινωνιακό προφίλ της κας Νικολάου

Στις 20/3/2020 γίνεται η δέσμευση πίστωσης

Στις 13/4/2020 δημοσιεύεται το εξής:

«Ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης θεμάτων που αφορούν τις δημόσιες σχέσεις του γραφείου της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής»

Στην Ρέτσα Σταματία για το υπόλοιπο του 2020, αμοιβή 24.800,00€

[ΑΔΑ: 6ΦΖΦ46ΜΤΛΒ-Μ3Γ ]

Αέρας κοπανιστός δηλαδή ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!!!!

Ακόμα την έχεις στη θέση της ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;;;

ΥΓ1 όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μόνο η «λίστα Πέτσα» .Ειναι και όλες αυτές οι «κρυφες» δαπάνες των υπουργείων ,των γραμματειών,των ΔΕΚΟ κλπ κλπ που κατευθύνονται στα πεινασμένα στόματα των παπαγαλακιών της δημοσιογραφιας για να λιβανίζουν τον Μωϋσή και την κυβερνήσατε του.....

Υγ2 και η ανάθεση βέβαια όχι σε καμία δευτεροτριτη... σε αυτό το στέλεχος-ΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΑ- των άριστων !!Υποψηφια της ΝΔ στην Εύβοια το 2012 και μετά διορισμένη στην ΕΡΤ και αποσπασμένη με 3 χιλιαρικακια το μην στο γραφείο του Κεσίσογλου!!! Αυτός ο ΕΣΜΟΣ ξαναγύρισε και τρώει!!!»

ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ Η ΚΥΡΙΑ!!!! Έδωσε και ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 25.000 ευρώ για ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ !!! Και σα να μη μας έφταναν...

Gepostet von Παυλος Πολακης am Freitag, 31. Juli 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.