Πολάκης για σχέσεις γνωστού διαγνωστικού με Μαγιορκίνη: Συνειδητή πριμοδότηση του ιδιωτικού τομέα με τα τεστ κορονοϊού

Πολάκης για σχέσεις γνωστού διαγνωστικού με Μαγιορκίνη: Συνειδητή πριμοδότηση του ιδιωτικού τομέα με τα τεστ κορονοϊού

Δε μασάει τα λόγια του για άλλη μια φορά ο Παύλος Πολάκης ο οποίος στηλιτεύει τις σχέσεις διαπλοκής ανάμεσα στο ιδιωτικό κέντρο που θα αναλάβει έναντι αδρής αμοιβής να κάνει τα τεστ κορονοϊού και τις σχέσεις που αυτό έχει με τον καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη, μέλος της Επιτροπής Λοιμωιξολόγων που έχει ορίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και το πώς ξαφνικά βρέθηκαν να “λιμνάζουν” εκατοντάδες τεστ στα νοσοκομεία και Κ.Υ. της Αττικής, ώστε να δοθούν δωράκι στον ιδιωτικό όμιλο. 

Γράφει στην άκρως αποκαλυπτική ανάρτησή του στο facebook: 

«ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!!

Δεν τα λέω εγώ τα λέει ο Διοικητης της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας,Παναγιωτης Σταθης στη συνέντευξη του στην ΕΦ-Συν:(φωτό 1)

α) το υπουργειο Υγειας έκανε τη διαπραγμάτευση για το ιδιωτικό κέντρο που θα αναλάμβανε τα τεστ pcr για τον κορωναιο το οποίο συνεργάζεται με το ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ και μας «καθοδήγησε» να τα στέλνουμε εκεί!!!

β) Αποφάσισε να το κάνει-λέει ο κυριος Στάθης- γιατί «εκατοντάδες δειγματα ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία και τα κέντρα Υγειας της Αττικής»!!!!

Πεσμου τώρα πως η «εξάντληση» των αντιδραστηρίων για τον κορωναϊό στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) είναι τυχαίο γεγονός……και ΟΧΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ!!!(ενημερωτικά στο ΕΚΕΑ η εξέταση κοστίζει 13 ευρώ και στον ιδιωτικό τομεα από 50 μέχρι 120 ευρώ…)

ΥΓ φωτό 2-3 η σχέση του ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ με το συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο που «διαπραγματεύτηκε» το υπουργειο….»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter