Πολάκης για ζαρντινιέρες: Μπακογιάννη, ευτυχώς που ήταν αντιγκράφιτι και τις πλήρωσες 500 ευρώ

Πολάκης για ζαρντινιέρες: Μπακογιάννη, ευτυχώς που ήταν αντιγκράφιτι και τις πλήρωσες 500 ευρώ

Οι.. αντιγκράφιτι χρυσοπληρωμένες ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου, που με τόση περηφάνια παρουσίασε ο Κώστας Μπακογιάννης αποδείχθηκαν όχι και τόσο αντιγράφιτι τελικά, αφού κάποιοι κατά τη διάρκεια πορείας στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη το απόγευμα θέλησαν να τις δοκιμάσουν και να δουν τις αντοχές τους. 

Το γεγονός σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης ο οποίος με μία ακόμη αιχμηρή του ανάρτηση στο twitter υπενθύμισε πως οι… αντιγκράφιτι αυτές ζαρντινιέρες όπως παρουσιάστηκαν, κόστισαν 500 ευρώ η μία.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Κωστα Μπακογιάννη!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΓΚΡΑΦΙΤΙ!!!(και τις πλήρωσες 500 ευρώ ενώ δεν έκαναν πάνω από 50)

“Μικρή λεπτομέρεια ίσως και απογοητευτική, ότι μιλάμε για σύνθετες, μεταλλικές κατασκευές που ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο για να μη γίνονται πολεμοφόδια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι έχουν σχεδιαστεί για να μη βανδαλίζονται αλλά και ότι καλύπτονται με αντιγκράφιτι υλικό. Μικρή λεπτομέρεια για τον κύριο Πολάκη, ότι έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή έως και 15 χρόνια” απαντούσε σε ειρωνικό τόνο ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που στηλίτευε το κόστος των παρεμβάσεων με τις “χρυσές ζαρντινιέρες” στον (δήθεν) Μεγάλο Περίπατο.(Από the FAQ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter