Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τι έγραψε στο Facebook

Πολάκης: Γυρίζει ο τροχός και χαλάνε οι παλιές «δουλειές»

Το ρεπορτάζ του Documento επικαλείται ο Παύλος Πολάκης στο σχόλιό του για το θέμα των υποτιθέμενων χρεών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Κοργιαλένειο-Μπενάκειο ΕΕΣ προς «Ερρίκος Ντυνάν. 

Διαβάστε την ανάρτησή του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας:

ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ "δουλειές"......

Με την επίμαχη απόφαση που αποκαλύπτει το Documento και η Κατερίνα Κατή, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθήνας ακυρώνει «χρέος» 24.000.000 ευρώ του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Κοργιαλένειο-Μπενάκειο ΕΕΣ προς το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν» ως ανυπόστατο. Το υποτιθέμενο χρέος, το οποίο αφορούσε ακόμη και φαρμακευτικό υλικό που το Κοργιαλένειο έστελνε με καρότσια στο «Ντυνάν» αλλά το ίδρυμα εμφανίζεται να το χρέωνε ως… δικό του, όχι μόνο διεκδικούνταν από το 2008 –και πρόσφατα και από την Ημιθέα ΑΕ της Πειραιώς στην οποία εκπλειστηριάστηκε το πολύπαθο Ντυνάν–, όχι μόνο είχε αναγνωριστεί από το… Κοργιαλένειο (με απόφαση ΔΣ) ως νόμιμη οφειλή, αλλά είχε εκδοθεί και διαταγή πληρωμής από δικαστή Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας!

ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ "δουλειές"...... Με την επίμαχη απόφαση που αποκαλύπτει το Documento και η Κατερίν...

Posted by Παυλος Πολακης on Donnerstag, 5. Oktober 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.