Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Διαβάστε τι γράφει στο Facebook

Πολάκης: Η Δικαιοσύνη πάσχει βαριά

Σκληρή κριτική στη Δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της άσκησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή την απόφαση των δικαστών για το «πόθεν έσχες» τους. 

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Το έχω πει από τον Ιούνιο του 2016 (και πέσαν να με φάνε από ιερό ρίγος προσβολής της "διάκρισης των εξουσιών"):

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΒΑΡΙΑ!!!

Ειδικά ένα μεγάλο έως οριακά πλειοψηφικό κομμάτι του ανώτερου τμήματος της λειτουργεί ως "όπλο τελευταίας καταφυγής" στο σκληρό πυρήνα του συστήματος εξουσίας που κυβέρνησε τη χώρα από τον πόλεμο και μετά.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια ,οποίος νόμος ή υπουργική απόφαση θίγει τα υλικά συμφέροντα ή την πολιτική κυριαρχία αυτού του συστήματος εξουσίας ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ (άδειες καναλιών, διώξιμο εργολάβων απ τα νοσοκομεία, δημοκρατική εκλογή διευθυντών στα σχολεία και τώρα το πόθεν είχες που αφορά και τους δικαστές)

Παράλληλα και ταυτόχρονα δεκάδες υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος, σκανδάλων κλπ που έχουν διαβιβαστεί από εμάς (αλλά και παλιότερα από εμάς) προς την ποινική δικαιοσύνη, είτε σκονίζονται σε κάποια ράφια εισαγγελέων, είτε ερευνώνται χρόοοοονια ολόκληρα, είτε αρχειοθετούνται με βουλεύματα, είτε αναβάλλονται διαδοχικά, είτε δεν καθαρογράφονται .....Έτσι εμπεδώνεται το αίσθημα της αδικίας στο λαό και της ατιμωρησίας στα τρωκτικά της διαπλοκής !!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ

Η κυβέρνηση μετά και αυτή την τελευταία ΠΡΟΚΛΗΣΗ, οφείλει να σηκώσει το γάντι. ΤΕΛΟΣ !!!

Το έχω πει από τον Ιούνιο του 2016 (και πέσαν να με φάνε από ιερό ρίγος προσβολής της "διάκρισης των εξουσιών"): Η ΔΙΚΑΙ...

Posted by Παυλος Πολακης on Mittwoch, 18. Oktober 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.