Πολάκης: Η μαντινάδα και η σκληρή απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ για τους «αγνοούμενους χειρουργημένους»

Σκληρή απάντηση αλλά και μαντινάδα από τον Παύλο Πολάκη στην ΠΟΕΔΗΝ, η οποία είχε καταγγείλει ότι οι ασθενείς που χειρούργησε η ομάδα του στη Ζάκυνθο… αγνοούνται.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε στο Facebook: «Απαντηςη στο σημερινο χυδαίο ,αντιεπιστημονικό ,ρατσιστικό παραλήρημα της ΠΟΕΔΗΝ και του προεδρου της ο οποιος εκτελεί συμβόλαια προστασίας της σαπίλας του συστήματος που τον ανέδειξε:

ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ !!!

Εσεις έχετε αρρωστήσει βαρια απ´οτι φαίνεται που καταστράφηκαν τα σενάρια που χτίζατε τόσο καιρο σε αγαστή συνεργασία με τον Καψαμπέλη .

Τωρα θα ασχοληθούν άλλοι μαζί σας όχι εμεις....»

Απαντηςη στο σημερινο χυδαίο ,αντιεπιστημονικό ,ρατσιστικό παραλήρημα της ΠΟΕΔΗΝ και του προεδρου της ο οποιος εκτελεί σ...

Posted by Παυλος Πολακης on Freitag, 5. Mai 2017

Νωρίτερα είχε κάνει άλλη ανάρτηση, όπου σημείωνε, μεταξύ άλλων: «Το πρώτο χάρισμα τ' αντρούς είναι να μη φοβάται, να βάζει το κορμί μπροστά, χωρίς να το λυπάται».

Αυτοί που ειναι του χώρου της υγείας και κατάλαβαν ακριβως τι κάναμε χθες στη Ζάκυνθο με τους δυο συναδέλφους χειρούργου...

Posted by Παυλος Πολακης on Donnerstag, 4. Mai 2017

Η ΠΟΕΔΗΝ είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι οι δύο εκ των χειρουργημένων ασθενών αυτών παρουσίασαν ευρήματα από τα μετεγχειρητικά τους εργαστηριακά. Ο ένας εκ των δύο παρουσίασε διπλάσια αύξηση των φυσιολογικών τιμών στις τρανσαμινάσες και ο δεύτερος τριπλάσια αύξηση των φυσιολογικών τιμών στις τρανσαμινάσες καθώς επίσης και αύξηση της τιμής της γ- GT και οι τρεις χειρουργημένοι ασθενείς παρουσίασαν μείωση των λευκών αιμοσφαιρίων, ο ένας μάλιστα παρουσίασε και μείωση αιμοπεταλίων.

Από το Νοσοκομείο έφυγαν, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, στις 4/5/2017 μία ημέρα μετά το χειρουργείο.

Στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, αναφέρει: «Θυμίζουμε ότι και οι δύο Επιτροπές που συνέστησε ο Υπουργός Υγείας για την επαναλειτουργία των χειρουργείων του Νοσοκομείου της Ζακύνθου συνέστησαν συγκεκριμένο πρωτόκολλο μετεγχειρητικής παρακολούθησης.

Τα ίδια εργαστηριακά μετεγχειρητικά ευρήματα αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό παρουσίαζαν το Νοέμβριο του 2016 οι πέντε ασθενείς οι οποίοι υπέστησαν σοβαρές μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Τα εργαστηριακά ευρήματα των μεταφερόμενων ασθενών Πολάκη μπορεί να είναι σε μικρότερη κλίμακα, δεν παύουν όμως να είναι ενδεικτικά, ότι κάτι συμβαίνει και επιβεβαιώνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και είναι μπροστά μας και ο ενδεχόμενος κίνδυνος για τους ασθενείς συνεχίζει να υφίσταται.

Οι τρεις μεταφερόμενοι χειρουργημένοι ασθενείς που βρίσκονται; Τηρείται το μετεγχειρητικό θεραπευτικό ιατρικό πρωτόκολλο;

Απορούμε για τον λόγο που πανηγυρίζει ο κος Πολάκης, που βλέπει ότι είναι όλα καλά στα χειρουργεία της Ζακύνθου; Προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Ποιος διαβεβαιώνει τους ασθενείς ότι σε επόμενα χειρουργεία δεν θα συμβεί η στραβή με τις πρακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση; Μία είναι η λύση. Να γίνονται τα χειρουργεία της Ζακύνθου κανονικά με την παροχή ιατρικών αερίων από φορητές φιάλες σύμφωνα με την ασφαλή πρόταση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Ζακύνθου και των εργαζομένων. Να αφεθεί απερίσπαστη και χωρίς παρεμβάσεις η αρχική πενταμελής Επιτροπή, να ολοκληρώσει το έργο της.

Να αναλάβουν την ευθύνη η κυβέρνηση και η Διοίκηση του Νοσοκομείου για το θάνατο της τραγικής γυναίκας που πέθανε από μετεγχειρητικές επιπλοκές και πάνε να τα φορτώσουν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, όπως αποδεικνύεται με τα παρατράγουδα που γίνονται με την ΕΔΕ.

Τα Δημόσια Νοσοκομεία έχουν ανάγκη από προσωπικό, υλικά και ιατρικά μηχανήματα και όχι από τα παράνομα και αντιδεοντολογικά σόου Πολάκη. Πάνω απ’ όλα σεβασμό στους εργαζόμενους και τη νομοθεσία και ειδικότερα από τον Αν. Υπουργό Υγείας, ο οποίος πρώτος πρέπει να την εφαρμόζει και να τη διαφυλάσσει.

Βράζει και γελάει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία.

Μέχρι που θα φτάσει ο κατήφορος;». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.