Πολάκης: Η ΝΔ εγκαινιάζει στη Σύρο αυτά που είχαμε εγκαινιάσει εμείς!

Πολάκης: Η ΝΔ εγκαινιάζει στη Σύρο αυτά που είχαμε εγκαινιάσει εμείς!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάυλος Πολάκης ξεσκεπάζει και πάλι «τα έργα και τις ημέρες» της ΝΔ η οποία έρχεται να εγκαινιάσει ένα έργο που είχε ήδη εγκαινιαστεί και ξεκινήσει επί ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με την επιμονή των τότε τριών βουλευτών του κόμματος, Ν. Συρμαλένιου, Ν. Μανιού και Α. Συρίγου. 

«Ετσι ακριβως !!! ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ!!!!» γράφει ο Παύλος Πολάκης επισυνάπτοντας σχετική ανάρτηση που αναφέρει το χρονικό: 

«ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ!

Η επανεκκίνηση των εργασιών των Ναυπηγείων είχε ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2018 και είχαν τελεστεί τα επίσημα εγκαίνια από τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στις 17/3/ 2019 πάνω στην ανακαινισμένη πλωτή δεξαμενή “Βιολάντω”.

Στις 4 /12/2019 η Ν.Δ. εγκαινίασε εκ νέου τα Ναυπηγεία πάνω σε πόντιουμ στο χώρο των Ναυπηγείων.

8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018: ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: ” Το Ναυπηγείο της Σύρου πήρε μπροστά με 300 εργαζόμενους κατ΄αρχήν και θα προχωρήσει και άλλο.

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018: ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΝΖΑΤΖΩΝΗΣ, Πρόεδρος Εργαζομένων Ναυπηγείων Σύρου: “Καλωσορίζουμε τον πρωθυπουργό μας τον Αλέξη Τσίπρα, τον πρωθυπουργό που έχει ταυτιστεί με την αναγέννηση των Ναυπηγείων στη χώρα μας, που παραμέρισε προβλήματα, γραφειοκρατία, ξεπέρασε αναχώματα στημένα, νοοτροπίες και κατεστημένα δεκαετιών για να μας φέρει μια πραγματκότητα που όλοι επιθυμούμε, που είναι μια για την Ελλάδα, μία για τη Σύρο μας, μια για το Ναυπηγείο μας, το Νεώριο να ξαναλειτουργήσει”.

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: “Η πρώτη παρέμβασή μου πολιτική στη νέα εποχή που ξημέρωσε για τη χώρα μετά το τέλος των μνημονίων επέλεξα να γίνει εδώ απέναντί σας, σε εσάς τους ανθρώπους του μόχθου, τους ανθρώπους του μεροκάματου, διότι αν ξαναξεκινήσαμε να ακούμε τον ήχο του σφυριού εδώ στο Ναυπηγείο ξανά τον τελευταίο καιρό, είναι χάρη στους δικούς σας αγώνες και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία για όλο τον λαό και τη χώρα…”

17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΥΡΟΥ, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα.

17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019: “ΠΑΝΟΣ ΞΕΝΟΚΩΣΤΑΣ, Πρόεδρος “ΟΝΕΧ SYROS SHIPYARDS”: “Οι εργαζόμενοι Νεωρίτες, ΄δειξαν πως έχουν το μπόι γίγαντα, γιατί καταφέραμε να αναστήσουμε μαζί το Ναυπηγείο που όλοι ΄παίρναν στοίχημα ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξανανοίξει”.

17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ¨Συντελείται κάτι πολύ σημαντικό, ξανά αναβιώνει το Νεώριο”.

4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΥΡΟΥ με Ν.Δ: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ” Η ναυπηγοεπισκευή ήταν παραδοσιακός κλάδος της ελληνικής οικονομίας. Τα τελευταία τριάντα χρόνια καταφέραμε να τη διαλύσουμε. Τώρα εδω απο τη Σύρο, απ΄όπου είχε ξεκινήσει τον 19ο αιώνα, τη ξεκινάμε ξανά απο την αρχή”.

4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ” Ξαναζωντανεύει για πρώτη φορά μετά απο πολλές δεκαετίες η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στη χώρα μας και το ξεκίνημα γίνεται απο τη Σύρο”.»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2449767625266704&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter