Πολάκης καλεί… εισαγγελέα Αρείου Πάγου μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Πολάκης καλεί… εισαγγελέα Αρείου Πάγου μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Μήνυμα προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στέλνει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τον παιδεραστή υπουργό της ΝΔ και τον φίλο και πολιτευτή του Λοβέρδου, εμπλεκόμενου με τον εγκέφαλο του παρακράτους που κατέγραψε η ΕΥΠ.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ρωτά με νόημα: «Τι έχετε κάνει για το κύκλωμα της ΜΑΥΡΗΣ ΝΥΧΤΑΣ που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ με διεφθαρμένους αξιωματικούς και δικαστικούς όπου μάλιστα έχουν καταγραφεί εμετικές συνομιλίες και συνδιαλλαγές πρώην υφυπουργών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (για παιδεραστία και σχέσεις με ποινικούς) και υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και στελεχος του κομματος του Λοβέδρου (για σχέσεις με δικαστικούς και στήσιμο δικών);»

Στο υστερόγραφό του υπογραμμίζει: «Μην τυχόν και πει κανείς πως παρεμβαίνω στη Δικαιοσύνη !! Τον έσκισα… Ρωτάω γιατί αυτά που βγήκαν ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που το κρύβει επειδή νομίζει πως επειδή τάισε τα ΜΜΕ ο Πέτσας δεν θα μαθευτεί! Υπάρχει το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και με αυτό και τα λίγα ΜΜΕ που τιμούν το όνομα τους θα σας ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter