Πολάκης κατά Άδωνη μετά την αποκάλυψη του Documento για το νέο σκάνδαλο

Πολάκης κατά Άδωνη μετά την αποκάλυψη του Documento για το νέο σκάνδαλο

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή την αποκάλυψη του Documento για το νέο σκάνδαλο με τους παχυλούς μισθούς με αναδρομικά σε «ημετέρους».

«Η μάσα συνεχίζεται ακατάπαυστα!!Μετα την ΚτΠ (κοινωνία της πληροφορίας) του Πιερρακακη ,ο ΑΔΩΝΗΣ Γεωργιαδης (έχοντας και παρελθούσα τεχνογνωσία ) φτιάχνει το τρίτο ΚΕΕΛΠΝΟ για να ξεκοκαλίσουν με αναθεσεις και παχυλούς μισθούς τα λεφτά που τους αφήσαμε», αναφέρει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Εν συνεχεία, σπεύδει να προσθέσει, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Documento, πως: «συμπληρώνοντας το δημοσίευμα λέω τα εξης: Η υπουργική απόφαση του ΑΔΩΝΗ και του Σκυλακάκη που βγάζουν μισθό στον κολλητό τους πρόεδρο ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ,γιατί ο ΕΙΔΙΚΟΣ ιδρυτικός νόμος του ΟΒΙ (1733/1987)έχει καταστατική ρύθμιση πως η θέση του προέδρου και των συμβούλων είναι άμισθη !! ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ για να προχωρήσουν το ρουσφέτι της αργομισθίας και όχι να επικαλεστούν άλλο νόμο (4354/2015 που αφορούσε γενικα τα ΝΠΙΔ)».

«Καλά ρε παληκαρια ,τόσες απευθειας αναθεσεις για νομικούς συμβούλους κάνετε ,δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να σας πει την σκαστή αυτή παρανομία;;; Τόσο «άριστο άχρηστοι» είναι οι νομικοί σας σύμβουλοι Η από τη λύσσα σας να φάτε και τα πόμολα ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΤΕ;», καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter