Πολάκης κατά ιδιωτικού ΕΣΥ: Θα είναι το κύκνειο άσμα της παρέας που 30 χρόνια μας έπρηξε με την “ελευθερία επιλογής γιατρού”

Πολάκης κατά ιδιωτικού ΕΣΥ: Θα είναι το κύκνειο άσμα της παρέας που 30 χρόνια μας έπρηξε με την “ελευθερία επιλογής γιατρού”

Σάλος και θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι θέσεις που δημοσιοποίησε την προηγούμενη βδομάδα η δεξιά μειοψηφία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου  για ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και των δημόσιων νοσοκομείων μέσω μετατροπής τους σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου. Ο Παύλος Πολάκης άσκησε κι αυτός με τον δικό του τρόπο σκληρή κριτική σε αυτές τις θέσεις.

Όπως έγραψε στο Facebook, «οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι του ΠΙΣ ,έβγαλαν εντελώς τη μάσκα….»

Και πρόσθεσε: 

«Ιδιωτικοποίηση κι όποιος ασθενής αντέξει ,στο ΕΣΥ οι ελευθεροεπαγγελματιες ,στον ιδιωτικό και οι νοσοκομειακοί κι όποιος επιζήσει!!!!

Ει ναι αποκρουστική προοπτική, θα τα τινάξει όλα στον αέρα αν πάνε να το εφαρμόσουν και θα αποδειχθεί το ΚΥΚΝΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΣΜΑ ,αυτής της παρέας που μας τάχει πρήξει τριάντα χρόνια με την “Ελευθερια επιλογής” Ιατρού από ασθενή και που νομίζει πως με κάτι τέτοια θα γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη των πανεπιστημιακών και κάποιων διευθυνταδων του ΕΣΥ αντίστοιχου φυράματος και αξιών με αυτούς…..και ο νοών νοειτω….»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter