Πολάκης «κράζει» Άδωνη για τα… πεντάευρα: «Βρε απερίγραπτε, δεν ντρέπεσαι;»

Πολάκης «κράζει» Άδωνη για τα… πεντάευρα: «Βρε απερίγραπτε, δεν ντρέπεσαι;»

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος μαζεύει πεντάευρα την ώρα που ο κόσμος πεθαίνει από κορονοϊό, πραγματοποιεί ο Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, καυτηριάζει σε εντονότατο ύφος την απόφαση του Γεωργιάδη να διαφημίσει εν μέσω πανδημίας διαδικτυακό πρόγραμμα Αρχαίων Ελληνικών με κόστος… «μόνον 5 ευρώ» της Ελληνική Αγωγής

Δείτε επίσης: Άδωνης, ένας ταληροφονιάς υπουργός εν μέσω πανδημίας

«Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα κόλλημα με το πεντάευρο!!!! Αφού δεν μπορεί να το (ξανά)βάλει στα νοσοκομεία το βάζει σε ηλεκτρονικό εισιτήριο παρακολούθησης των μαθημάτων της εταιρείας του! Βρε απερίγραπτε ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!! Δεν ντρέπεσαι ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ,που απαγορεύεται να ασκείς οποιαδήποτε επαγγελματικη δραστηριότητα, να κάνεις τέτοια προκλητική διαφήμιση μιας εταιρείας και να προτρέπεις τον κόσμο να πληρώσει για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα τα παιδιά του;;;;;;», αναφέρει μεταξύ άλλων και φυσικά δεν παραλείπει να αφήσει αιχμή για τη στάση των ΜΜΕ προσθέτοντας πως «Το βλέπουν ή θόλωσε η όραση λόγω των 11 εκατομμυρίων που σας σπρωξανε για τον κορωναϊό;»

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«ΑΥΤΟΣ Ο άνθρωπος έχει ένα κόλλημα με το ΠΕΝΤΑΥΕΡΟ !!!! Αφού δεν μπορεί να το (ξανά)βάλει στα νοσοκομεία το βάζει σε ηλεκτρονικό εισιτήριο παρακολούθησης των μαθημάτων της εταιρείας του!!!(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ)

ΒΡΕ απερίγραπτε ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!! Δεν ντρέπεσαι ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ,που απαγορεύεται να ασκείς οποιαδήποτε επαγγελματικη δραστηριότητα, να κάνεις τέτοια προκλητική διαφήμιση μιας εταιρείας και να προτρέπεις τον κόσμο να πληρώσει για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα τα παιδιά του;;;;;; (που δική σου είναι η εταιρεία ,άσχετα αν την έχεις μεταβιβάσει σε άλλους ,αλλά και να μην ήταν )

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ .ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ Η ΘΟΛΩΣΕ Η ΟΡΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 11 εκατομμυρίων που σας σπρωξανε για τον κορωναϊό;;;;;

ΥΓ1 Φαντάσου να είχα κάνει εγώ αντίστοιχη προτροπή όταν ήμουν υπουργος: «ελάτε να χειρουργηθείτε στην τάδε κλινική,έχει εξαιρετικά μηχανήματα και δωμάτια»!!!

ΥΓ2 Μάλλον επειδή το Ελληνικό με αυτά που έχεις κάνει «πάει για βρούβες» πρέπει ναχει θολώσει η αντιληπτική σου ικανότητα ,ή θεωρείς πως επειδή ελέγχετε τα ΜΜΕ δεν σας πιάνει τίποτα ……ΒΑΡΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΤΟΣ…..»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter