Πολάκης λάβρος κατά Άδωνη και «ΜΜΕ της σαπίλας» για #Novartis_Gate – « Λαμόγιο της ακροδεξιάς, καλά κάνεις και τρέμεις…»

Πολάκης λάβρος κατά Άδωνη και «ΜΜΕ της σαπίλας» για #Novartis_Gate – « Λαμόγιο της ακροδεξιάς, καλά κάνεις και τρέμεις…»

«Χάλασε το σχέδιο για Χριστοφοράκο νούμερο 2, χάλασε η κάλυψη που σας προσέφερε» αναφέρει μεταξύ άλλων σε μια πολύ σκληρή ανάρτηση ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση Μανιαδάκη.

Στο στόχαστρό του ο Άδωνης Γεωργιάδης που ανέφερε τα ονόματα προστατευόμενων μαρτύρων χωρίς φυσικά να δεχθεί επιθέσεις. Ο Παύλος Πολάκης αποκαλεί τον κ. Γεωργιάδη «λαμόγιο της ακροδεξιάς που τρέμει» από τις αποκαλύψεις.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Πολάκη: 

Όταν εγώ δημοσιεύω φωτογραφία του Μανιαδακη ,αφού έχει πει ο Δικηγόρος του πως είναι πρώην προστατευόμενος μάρτυρας είμαι “ένοχος για εσχάτη προδοσία κατά του πολιτεύματος”Όταν ο Γεωργιάδης αναφέρει τα ΟΝΟΜΑΤΑ των άλλων δυο προστατευόμενων μαρτύρων (που δεν τους ξέρει κανείς!!!) τότε για τα ΜΜΕ της σαπίλας είναι απλώς Πέμπτη !!!!ΑΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ :Χάλασε το σχέδιο για “Χριστοφοράκο νο 2” ,χάλασε η “κάλυψη” που σας προσέφερε ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΖΟΥΡΛΟΣ …..

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2220435704866565&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter