Πολάκης: Με μαντινάδα απαντά στις αναφορές Τσίπρα για την Υγεία

Πολάκης: Με μαντινάδα απαντά στις αναφορές Τσίπρα για την Υγεία

Τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από το Κέντρο Υγείας στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Πολάκης με αφορμή όσα είπε ο Πρωθυπουργός ότι συνέβαιναν στον χώρο της Υγείας κατά την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ, έγραψε:

“Έτσι ακριβώς Αλέξη… Αλλά… άλλοι παπάδες ήρθανε κι άλλα χαρτιά βαστούνε….”

Τι είχε πει – μεταξύ άλλων – ο πρωθυπουργός ο οποίος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα του νοσοκομείου της Ζακύνθου:

«Από την απουσία της πρωτοβάθμιας κάποιοι βγήκαν ωφελημένοι, και σήμερα δίνουμε τεράστιες μάχες να λειτουργήσουν δημόσια νοσοκομεία. Το νοσοκομείο στη Σαντορίνη το κρατούσαν κλειστό αυτοί που ήθελαν να πριμοδοτούνται τα ιδιωτικά θεραπευτήρια. Σήμερα, στο νοσοκομείο Ζακύνθου δεν επιτρέπουν τα χειρουργεία εκείνοι που ζητούν να λειτουργήσουν τα ιδιωτικά»

«Δεν χαίρονται με αυτή τη μεταρρύθμιση όσοι έχουν συμφέρον από την ανάπτυξη ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων που αναπτύχθηκαν ραγδαία στη χώρα τα τελευταία χρόνια, όπως ραγδαία αυξήθηκε και η ζήτηση φαρμάκων [..] Δεν έχουμε προκατάληψη με τον ιδιωτικό τομέα, θέλουμε να λειτουργεί με κανόνες, όπως σε όλα τα κράτη του κόσμου. Δέσμευσή μας είναι η απρόσκοπτη δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα Υγείας και για τον τελευταίο πολίτη.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter