Πολάκης: «Μπαίνουμε σε εποχή τεκτονικών αλλαγών – Χρειάζεται πρόγραμμα και χρειάζεται τώρα»

Πολάκης: «Μπαίνουμε σε εποχή τεκτονικών αλλαγών – Χρειάζεται πρόγραμμα και χρειάζεται τώρα»

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατέγραψε τις σκέψεις του για το μέλλον της πολιτικής στην Ευρώπη, αλλά και τα όσα ανέδειξε η πανδημία του κορονοϊού, όσον αφορά την οικονομία.

Ο Παύλος Πολάκης, μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι χρειάζεται μία σύγχρονη διαλεκτική, η οποία θα μεταφραστεί «σε άμεσο πολιτικό πρόγραμμα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Πρώτο ποστ ,από σειρά που ετοιμάζεται…

Αν ανέδειξε ένα πράγμα η ιστορία της πανδημιας (που το κρύβουν όσο μπορούν αλλά ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ) είναι πως η ιστορία του χρέους, της χρεοκοπίας, των πλεονασμάτων, οι αυστηροί δημοσιονομικοί κανόνες, η ευστάθεια των τραπεζών, το δάχτυλο του Σόιμπλε ,τα μνημόνια,οι όροι του Δ.Ν.Τ, οι περικοπές που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΖΩΕΣ και υποτίμησαν την αξία της εργασίας στη χώρα μας και αλλού ….

ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ, ΜΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ των κορακιών του χρηματιστηριακού παρασιτικού καπιταλισμού των funds, των spreads, των «συμβολαίων αντιστάθμισης κινδύνου» των ομολόγων της δευτερογενούς αγοράς κλπ κλπ δηλαδή των παρασίτων που πουλάνε αέρα κοπανιστό και όχι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ !!!!

Η Ευρωπαϊκή Τραπεζα (όπως και οι άλλες κεντρικές τράπεζες) ΚΟΒΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΒΕΡΤΑ !!!

Πανε τα πλεονάσματα ,πάει το ποσοστό χρέους προς ΑΕΠ ,πάει η «σιδηρά πειθαρχία» του Δ.Ν.Τ ,μπας και σώσουν ο,τι σώζεται (τους εαυτούς τους και την κυριαρχία τους πρωτίστως)

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ!!

Χρειάζεται πρόγραμμα και χρειάζεται τώρα !

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Και εκεί θα μετρηθούμε όλοι …..εντός και εκτός…

Χρειάζεται (και υπάρχει) μια σύγχρονη «ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ» που θα μεταφραστεί σε ΑΜΕΣΟ πολιτικό πρόγραμμα για την Ελλάδα την Ευρώπη και τον κόσμο ΟΛΟ!! Όχι αμπελοφιλοσοφία για ένα θολό μέλλον για την επόμενη χιλιετηρίδα και ταυτόχρονα όχι διαχείριση της κακομοιριάς του σήμερα ….

Τετάρτη βιομηχανική επανάσταση,κυκλική οικονομία,παραγωγική ανασυγκρότηση,κράτος δήμων και περιφερειών,αναδιανομή υπέρ της εργασιας και όχι μίζα από το εμπόρευμα ,άμεση δημοκρατία με χρήση του Διαδικτύου,έλεγχος των big data ,επιστημονική έρευνα που να λύνει την αντίθεση ανθρώπου φύση προς όφελος των λαών και όχι των κερδών ,κόμμα ανοιχτό στους τίμιους και προκομμένους ανθρώπους και σχέδιο αποτελεσματικής και συγκεκριμένης σύγκρουσης με τους μηχανισμούς του αντιπάλου με ιδεολογική αναφορά στην κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ,αλλά με γνώση της υπαρκτών σχέσεων και δικτύων εξαγοράς του σήμερα….

Όλα αυτά είναι ΔΟΜΙΚΟΙ ΛΙΘΟΙ της νέας απόπειρας για την έφοδο στον ουρανό…

Και ο νοών νοειτω…

ΥΓ επηρεασμένος σφόδρα από ένα βιβλίο που διαβάζω τις τελευταίες μέρες…

Συνεχίζεται..

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter