Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Πολάκης: Ο Εισαγγελέας της υπόθεσης Χριστοφοράκου διώκει τους 3 υπαλλήλους του Υπουργείου

Τον Εισαγγελέα, που έβαλε στο αρχείο την υπόθεση Χριστοφοράκου, "δείχνει" ο Παύλος Πολάκης σε καταγγελία του για δίωξη εις βάρος 3 υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας.

Η δίωξη αφορά 3 κακουργήματα και ένα πλημμέλημα εις βάρος των υπαλλήλων, οι οποίοι εμπλέκονται με την αποκάλυψη της υπόθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης.

Tόνισε πως «Δε θα μας σταματήσετε, τα αποστήματα θα σπάσουν, αυτή η χώρα θα ξεβρωμίσει ότι και να κάνετε όσους μηχανισμούς και αν χρησιμοποιήσετε».

Μάλιστα, ο υφυπουργός Υγείας αναφέρει ότι είχε προηγηθεί πρόταση του εισαγγελέα πρωτοδικών για αρχειοθέτηση της υπόθεσης και ανακοινώνει πως περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από αύριο.

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΕΝΣ-ΟΣΕ ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡ...

Posted by Παυλος Πολακης on Montag, 27. März 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.