Πολάκης: Ο Καμμένος πλήρωσε από την τσέπη του

Πολάκης: Ο Καμμένος πλήρωσε από την τσέπη του

Για το θέμα του ταξιδιού του υπουργού Άμυνας και τα όσα γράφηκαν γι’ αυτό πήρε θέση ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας

Με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης υπενθυμίζει τα οικονομικά σκάνδαλα προηγούμενων κυβερνήσεων, σε αντιπαράθεση με το ότι ο Πάνος Καμμένος πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδά του.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας χρησιμοποιεί σκληρά λόγια για μια μερίδα του τύπου, που -όπως αναφέρει- κάνει  προσπάθεια να ρίξει την κυβέρνηση, ρίχνοντας συνεχώς λάσπη….

Ολόκληρη η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook:

“Ρε βρομερά υποκείμενα της δημοσιογραφίας της λάσπης που έχετε τρελαθεί γιατί τα αφεντικά σας βλέπουν πως το μητσοτακέικο δεν θα δει εξουσία και έχετε εξαπολύσει ότι βρωμιά και ψευτιά έχει η ψυχή σας εναντίον του Πάνου Καμμένου τις τελευταίες μέρες μήπως και ρίξετε την κυβέρνηση!!!

Βρε ξεφτίλες, όταν χρεώνανε οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες το ελληνικό κράτος να πληρώνει όλο το συγγενολόι, τους συνεργάτες κλπ μεχρι και τους μακιγιέρ που έπαιρναν μαζί τους στα επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!!!! Και είναι είδηση το ότι ο Καμμένος πλήρωσε ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ όντας σε επίσημο ταξίδι στο Λονδίνο το ξενοδοχείο που έμεινε με τη σύζυγο του!!!! ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΑΙΝΕΣΤΕ !!!

ΥΓ. Στο επόμενο επίσημο ταξίδι του στη Γαλλία θα του προτείνω να πάει με το τζετ του Χριστοφοράκου, να μείνει στο σπίτι της Μαρέβα, να πάει ένα βράδυ όλη την αποστολή στο καμπαρέ Μoulin Rouge και να πληρώσει από το λογαριασμό των αντισταθμιστικών TOR M1 και τους ράβδους χρυσού της λίστας Λαγκάρντ της κυρίας Μανωλιδου.ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter