Πολάκης: Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα

Πολάκης: Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα

«Θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά μας, θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα» σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης αναφερόμενος σε παράνομο διορισμό που μετά από προηγούμενη ανάρτησή του δεν προχωρά πλέον η δημοσίευσή του στο Φύλλο της Εφημερίδας της κυβέρνησης

Η υπόθεση αφορά τον Νικόλαο Βραχνή, και η δρομολόγησή του για διορισμό του ως πρόεδρο της Επιτροπής Υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, αφού πλέον δεν έχει καμία πανεπιστημιακή ιδιότητα μετά τη σχετική ακύρωση από το Εφετείο Αθηνών. 

Στην όλη υπόθεση μάλιστα, όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης εμπλέκεται και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. 

Μαθαίνω, από πηγες του Υπουργείου Υγειας, πως μετά τα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ στοιχεία που παρουσίασα εχθές ο παρανομος διορισμός του κυρίου ΒΡΑΧΝΗ στην Επιτροπή Υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΕΚ !!

Συνεχίζουμε,θα μας βρίσκετε ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ….. « θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα»….

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…

1)ΤΕΛΙΚΑ οι αποφάσεις 491 και 492 του Συμβουλίου της Επικρατειας για τον κύριο Βραχνή (που διόρισαν χθες πρόεδρο της Επιτροπής Υποβοηθούμενης αναπαραγωγής μετά από πραξικοπηματική νομοθέτηση κατάργησης της προηγούμενης επιτροπής ) με την οποία ο εν λόγω ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, χρονολογούνται από το 2019!!!! (φωτό 1-2)

Έχουν επιδοθεί ΣΙΓΟΥΡΑ στο Πανεπιστήμιο και κοινοποιηθεί στο υπουργείο Παιδείας!

2) Μετά τις αποφάσεις αυτές, το Δεκέμβριο του 2020 το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, με την απόφαση 2258/2020 δικαίωσε τον Μακάριο Ελευθεριάδη ο οποίος προσέφυγε κατά του Πανεπιστημίου Αθηνών για το γεγονός ότι ο Πρύτανης διόρισε το Νικόλαο Βραχνή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή (ΦΕΚ 839/2017, τ. Γ), και ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ 163/2.8.2017 (γ’ 839/28.8.2017) ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΡΑΧΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (φωτό 5-6).

ΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΙΚΙΛΙΑ και Κύριε ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ πως τον διορίσατε ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ;;;;

Μήπως επειδή,όπως φαίνεται από τις δυο φωτογραφίες της απόφασης του Επικρατειας που δημοσιεύω, ειχε ως δικηγόρο τον κύριο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ .ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ !!!!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter